Meghan Markle sier: "Altså, jeg valgte ham!"

07/09/2022 12:58

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hertuginnen av Sussex sier i en ny podcast at det i det minste var hun som valgte prins Harry - ikke bare omvendt. Og ifølge henne er du også god nok, selv om du ikke har en kjæreste.

Det var som noe ut av en drøm da prins Harry og Meghan Markle sa ja til hverandre, og bryllupet var virkelig et ekte eventyrbryllup.

Men bak fasaden lurte mye drama både blant det britiske folket og ikke minst blant de kongelige medlemmene av kongefamilien.

I den siste utgaven av Spotify-podcasten «Archetypes» snakker den 41 år gamle hertuginnen av Sussex med skuespilleren Mindy Kaling om å leve som en moderne, enslig kvinne.

Meghan Markle vil få stikkpiller sendt til de som kritiserte henne for å gifte seg med prins Harry i 2018.

"Bare fra min egen erfaring, da jeg begynte å date mannen min og vi forlovet oss, sa alle: 'Herregud, du er så heldig at han valgte deg'," sa hun.

"Og på et tidspunkt etter å ha hørt det en million ganger, sa du: 'Men så valgte jeg ham også?’"

I tillegg spiller Markle et lydklipp fra en nyhetsrapport som forteller om eventyrbryllupet som har «fortryllet hele verden».

"Men heldigvis har jeg en partner som sørget for å motvirke den fortellingen for meg og sa: 'De har fullstendig misforstått. Jeg er den heldige, fordi du valgte meg’."

– Men det er kjønnet og det er en arketype, og det er stereotypisk at du bare er så heldig. Og det er nær denne ideen at du bare venter på at noen skal fortelle deg at du er god nok i motsetning til å vite at du er god nok på egen hånd. 

"Arketyper" kan streames på Spotify.