Skremmende video: Her flyr "spøkelsesflyet"

07/09/2022 11:50

Emma

Nyheter
Jagerfly ble sendt i luften for å få kontakt med flyet. / Foto: Reddit
Jagerfly ble sendt i luften for å få kontakt med flyet. / Foto: Reddit
Det har dukket opp en skremmende video av det lille privatflyet som styrtet i Østersjøen mellom Latvia og Sverige søndag kveld. Før det hadde ingen klart å få kontakt med flyet og dets passasjerer.

Det er fortsatt et mysterium hvorfor et lite Cessna-fly styrtet i Østersjøen mellom Latvia og Sverige søndag kveld.

Flyet skulle etter planen lande i Köln, men av ennå uforklarlige grunner fortsatte flyet forbi sin endelige destinasjon før det til slutt endte opp i havet utenfor Latvia like etter klokken 19.30.

Nå har det dukket opp en video som viser flyet i sine siste minutter og timer.

Se videoen her.

Videoen viser flyet som suser gjennom luften mens et jagerfly prøver å komme i kontakt med flyet, dets pilot og passasjer.

Det lyktes imidlertid ikke, før flyet styrtet i sjøen. Da, som fryktet, hadde flyet gått tom for drivstoff.

Det er et annet mysterium hvorfor flyet styrtet. Det har imidlertid kommet frem at flyet kort tid etter avgang søndag klokken 14.56 fikk problemer med lufttrykket. I tillegg mistet myndighetene i Frankrike all kontakt med flyet mens det var i fransk luftrom.

Derfor ble jagerflypiloter fra flere land – også fra Danmark og Sverige – sendt på vingene for å inspisere flyet.

Flyet skulle etter planen lande i Köln, men fortsatte opp nord for Bornholm før det styrtet ned i sjøen. / Foto: Flightradar

Imidlertid kom alle jagerflypiloter tilbake med samme melding: Det var ikke noe liv å finne i Cessna-flyet.

Teorien er derfor at alle om bord i flyet var dypt bevisstløse – antagelig som følge av problemer med lufttrykket – og at dette også er grunnen til at flyet styrtet.

Søket og etterforskningen er fortsatt i full gang. Tirsdag ble det funnet lik i sjøen, og det antas at det er den 72 år gamle forretningsmannen Peter Griesemann, som var pilot på flyet. Kroppsdeler av hans 68 år gamle kone Juliana, datteren Lisa, 26, og hennes kjæresten, 27 år gamle Paul, antas også å ha blitt funnet.

Den 72 år gamle forretningsmannen Peter Griesemann var pilot på flyet. Kona hans, 68 år gamle Juliana, var også ombord. / Foto: Privat

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.