Meghan Markles nye look mottas med hevede øyenbryn

03/05/2023 23:50

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det store spørsmålet etter Meghan Markles nye utseende: Prøver Meghan å bli en Kate-kopi?

Meghan Markle har gjort sin første offentlige opptreden siden hun kunngjorde at hun ikke ville delta på kong Charles' kroning. Onde tunger sier nå at hennes vakre nye utseende er mistenkelig lik svigerinne prinsesse Kate Middletons ditto.

Markle viste frem en glatt frisyre da hun dukket opp via videosamtale på en TED Talk i helgen. Dette førte til spekulasjoner blant følgere på sosiale medier.

"PLASTISK KIRURGI ALARM? Trist Meghan Markle ønsker så mye å være Kate Middleton», skrev en Twitter-bruker, og spurte om den tidligere skuespilleren hadde fått fikset mer enn bare håret.

En annen hevdet at Markle, som er 41 år gammel, hadde fått fargen på øynene endret for å se ut som svigerinnen. Brukeren skrev: "Omg. Meghan Markle er sjalu og besatt av prinsessen av Wales. Hun har på seg fargede kontaktlinser for å se ut som Kate.

"Hun ser ut som hun prøver å se ut som Kate ... men det gjør hun ikke», skrev nok en bruker ironisk på Twitter.

Men det var også støttespillere for Meghan Markle. Hennes støttespillere begynte umiddelbart å avfeie snakket om kosmetisk kirurgi.

«Meghan har ikke brukt plastisk kirurgi», skrev en av hennes støttespillere. – Det handler om lyssetting, vinkler og sminke. Og å rette ut håret er noe mange svarte kvinner gjør. Det har ingenting å gjøre med å «utslette alle spor av opprinnelse». Dessuten må hvite mennesker holde kjeft om svart kvinnehår.

Flere påpekte at utseendet hennes ikke automatisk ligner på de kongeliges. Kanskje prøvde hun å etterligne Jennifer Lopez, Kim Kardashian eller Jennifer Aniston, for eksempel her?

Markle har stort sett vært ute av rampelyset de siste månedene, noe som får noen til å spekulere i at hun har hatt noen kosmetiske behandlinger.

- Jeg tror Meghans offentlige fravær har blitt forklart. Og det hadde ingenting med barna å gjøre», skrev en person, og fikk støtte fra andre. Det ble spekulert i mange ulike inngrep. Alt fra ansiktsløftning til hakeimplantater ble gjettet på.

Hva tror du? Ser det ut som Meghan Markle har hatt noen operasjoner?

Du kan se innlegget her