Meghan og Harry: Nå er det slutt

02/06/2023 17:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Parret forteller nå at det er slutt.

Kilder sier at Harry og Meghan håper 2023 blir deres «forsoningsår» med kongefamilien etter et turbulent år med Netflix-dokumentar og Harrys bok, «Spare».

I stedet vil Harry og Meghan trolig forbli bak kameraene.

Det melder The Sun.

Ikke flere Netflix-dokumentarer og avslørende bøker.

Siden de erklærte sin beslutning om å gå bort fra det kongelige livet i 2020, har paret kritisert kong Charles, dronning Camilla, William og Kate.

Håpet er at denne avgjørelsen vil spare kongefamilien for ytterligere smerte - og kilder sier det er fordi de har gått tom for materiale etter utgivelsen av Netflix-seriene «Harry & Meghan» og Harrys bok.

Det skriver Metro.

"Den perioden av deres liv er over - da det ikke er noe igjen å si," sa en kilde.

Meghan signerte nylig en avtale med Hollywoods talentbyrå WME - og det er sannsynlig at selskapet rådet henne til ikke å dele alle detaljer i parets liv offentlig.

En kilde sa at paret beskrev tiden Netflix-serien og boken ble utgitt i som deres "synlighetstid" - og nå håper de å gå videre til et "år med forsoning."

Kilden hevder at dette er grunnen til at Harry og Meghan aldri offentlig har kritisert avdøde dronning Elizabeth.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.