Nå innrømmer Meghan Markle alt

21/10/2022 12:26

Emma Sletta

Gossip
I et nytt intervju svarer Meghan Markle på mange ubesvarte spørsmål.

Meghan Markle har åpnet opp om dronningens død for første gang i et nytt intervju, og innrømmet at det var en "komplisert tid" for familien, samtidig som hun delte prins Harrys følelsesmessige bemerkning om bestemorens bortgang.

I den siste utgaven av magasinet Variety reflekterte hun også over tiden hun tilbrakte med dronning Elizabeth, som døde 8. september, og avslørte hvordan kongefamilien takler tapet.

Det skriver Mirror.

"Det har vært en slik flom av kjærlighet og støtte. Jeg er veldig takknemlig for at jeg var i stand til å være sammen med mannen min for å støtte ham, spesielt i løpet av den tiden. Det som er så vakkert er å se på arven som bestemoren hans var i stand til å etterlate på så mange fronter. Når det gjelder kvinnelig lederskap, er hun definitivt det lyseste eksempelet på hvordan det ser ut," sier Meghan Markle.

Når han snakket om hvordan kongefamilien håndterer dronningens død, sa Meghan til Variety: "I store øyeblikk i livet får du mye perspektiv. Det får deg til å lure på hva du vil fokusere energien din på. Akkurat nå føler vi oss energiske og begeistret for alle tingene vi har bygget mot. Vi fokuserer også på grunnlaget vårt. Så mye av arbeidet vi gjør inkluderer det filantropiske rommet."

Meghan brukte også intervjuet til å diskutere en rekke andre store temaer, inkludert hennes kontroversielle møte med Oprah Winfrey, der hun sa at hun hadde selvmordstanker i løpet av sin tid i kongefamilien og hevdet at svigerinnen Kate fikk henne til å gråte.

– Allerede før intervjuet hadde jeg ikke vært ute fordi jeg var så gravid. Det eneste jeg virkelig husker var bursdagen til Gloria Steinem, noen dager etter at den ble sendt. Jeg ønsket virkelig å feire henne for det jeg trodde bare ville være en liten og intim bursdagslunsj. Å gå inn i et rom alene er aldri lett for meg, og jeg husker at jeg følte meg litt ukomfortabel. Men før jeg kunne la usikkerheten ta overhånd, kom Pamela Adlon bort til meg og hilste på meg med en slik varme og vennlighet, sa Meghan Markle om dagene etter at intervjuet med Oprah ble sendt.

Meghan Markle delte også innsikt i livet i USA, som hun deler med Harry og barna deres Archie og Lilibet.

Hun sa at de begge jobber hjemmefra på et delt kontor, og beskriver dem som "pendlere" som må kjøre i to timer til møter i LA.