Nå bryter Britney Spears' ektemann tausheten

09/12/2022 09:20

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Britney Spears ektemann Sam Asghari har åpnet opp for fansen om hvorfor kona har bestemt seg for å trekke seg fra "traumatiserende" sosiale medier.

Britney Spears ektemann skrev i en Instagram-historie at plattformene kan være "traumatiserende" for den 41 år gamle sangeren og ba fansen være forsiktige med å være for "overbeskyttende."

– Sosiale medier kan være traumatiserende. Noen ganger er det godt å ta en pause. Hun har sin stemme og er en fri kvinne. Jeg respekterer privatlivet hennes, og jeg beskytter det hele tiden. Takk til alle hennes beskyttende fans, skrev han midt i frykten fra fansen om at Britney ikke har kontroll over sine egne kontoer på sosiale medier.

I et annet story skrev han: "I jobben min må jeg delta på mange arrangementer. Det ville være min ære om hun var der. For henne er ikke disse tingene morsomme. De er hektiske og fulle av stress."

Sam avsluttet sin uttalelse med å skrive: "Jeg har alltid respektert og støttet hennes privatliv med alt. Jeg ber dere støttende og beskyttende fans om å gjøre det samme."

Sams uttalelse kommer etter at Britney reiste bekymringer ved å deaktivere Instagram-kontoen sin tidligere denne uken, noe som gjorde det til fjerde gang de siste fem månedene. Det skriver Mirror.

Britney slettet Instagram-kontoen sin tilbake i midten av november etter å ha nektet å bli med ektemannen Sam Asghari på en Instagram Live.

– Jeg vil ikke hoppe inn, jeg har ikke noe å si. Jeg vil ikke snakke med dem akkurat nå, sa hun den gang.

Tilbake i oktober slettet Britney også kontoen sin etter å ha snakket om hvordan familien behandlet henne under vinterhagen.

Britney la også ut nakenbilder av seg selv i badekaret, dekket seg til med en liten blomsteremoji og la hendene over brystene.