Politiet henlegger sak mot verdenskjent rapper

07/08/2023 14:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rapperen Cardi B ble politianmeldt denne uken. Det skjedde etter en konsert lørdag 29. juli på Drai's Beach Club i Las Vegas.

Under konserten kastet rapperen en mikrofon i hodet på en tilskuer. Men nå melder politiet at de henlegger saken.

Bakgrunnshistorien er at Cardi B hadde bedt publikum om å sprute vann på henne fra scenen, men da en tilskuer, i stedet for å sprute vann på kroppen hennes, kastet en drink i hodet til rapperen, svarte hun igjen med å kaste mikrofonen tilbake.

Alt dette kan sees i en video av scenen som florerer på sosiale medier, og som Cardi B selv også har delt. Se videoen over artikkelen.

Tirsdag bekreftet politiet overfor CNN at de hadde mottatt en melding om episoden:

«I følge offeret var hun på en konsert 29. juli 2023 på Las Vegas Boulevard. Under konserten ble hun truffet av en gjenstand som ble kastet fra scenen, sier en talsmann for politiet til media.

Men etter å ha snudd saken med statsadvokaten, har politiet nå besluttet å «henlegge saken på grunn av mangel på bevis». Ingen vil bli siktet», siterer The Hollywood Reporter politiet.

Cardi B er ikke den eneste stjernen som har fått ting kastet etter seg på scenen i det siste.

Det samme har Bebe Rexa, som ble truffet av en telefon. Men Drake, Pink og Harry Styles har også blitt truffet av raketter mens de har opptrådt.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.