Prins Charles er rasende: Vil sørge for at Harry og Meghans sønn aldri blir prins

07/09/2022 08:01

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Charles vil forsikre seg om at barnebarnet, Archie, aldri får tittelen prins.

Prinsen av Wales har angivelig gjort det klart at prins Harry og Meghan Markles tre år gamle sønn ikke vil være en del av kongefamilien når han blir konge.

Det antas at dette er en beslutning han har tatt, etter en rekke anklager kastet mot Charles og de andre medlemmene av den britiske kongefamilien av Harry og Meghan.

Som barnebarn av prins Charles har Archie rett til å være prins, men det er forstått at Charles har til hensikt å begrense antall viktige jobber i familien

Han mener at publikum ikke lenger ønsker å betale for et voksende monarki. Derfor har han fortalt deler av kongefamilien om sine planer om å kutte ned på arbeidende familiemedlemmer.

Ifølge Mail On Sunday har han fortalt Harry og Meghan at han vil endre en rekke viktige juridiske dokumenter for å sikre at Archie ikke får tittelen han for øyeblikket har krav på. 

Beslutningen er tatt etter en rekke måneder med diskusjoner bak kulissene, noe som har ført til en bitter krig mellom Harry og hans slektninger.

"Harry og Meghan ble fortalt at Archie aldri ville bli prins. Selv når Charles blir konge," sier en kilde til The Sun.

Gjeldende regler for de kongelige titlene ble vedtatt i Letters Patent datert 20. November 1917.

Foto: Shutterstock.com

"Charles har aldri skjult det faktum at han ønsker et slanket monarki når han blir konge," sa en annen kilde.

"Han innser at publikum ikke ønsker å betale for et stort monarki, og som han sa, balkongen i Buckingham Palace vil sannsynligvis kollapse."

Innsidere hevdet angivelig at de ikke hadde sett dette trekket komme, og ble overrasket over at Charles hadde sagt at han ville endre brevpatenter for å ekskludere Archie og andre.

En kilde nær Sussexes sa i fjor at de hadde forventet at Archie skulle bli utnevnt til prins da Charles overtok tronen.

Harry og Meghan skal ha funnet ut av Charles planer før de satte seg ned med Oprah Winfrey for deres svært omtalte intervju.

"De sier at de ikke ville at han skulle være prins eller prinsesse," sa Meghan til Oprah under intervjuet.