Prins Harry innrømmer: "Angrer"

06/09/2023 05:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå avslører prins Harry at han angrer bittert.

Prins Harry sier han trenger «elektrisk sjokkterapi» for å få Meghans sexscener fra «Suits» ut av hodet.

Hertugen av Sussex innrømmer i sin bok "Spare" at han gjorde "feilen ved å se noen av kjærlighetsscenene hennes" da han begynte å date Meghan.

«Jeg hadde vært vitne til at hun og en medspiller 'brøt hverandre' på et slags kontor eller møterom», skrev prins Harry (38).

Han spøker med at han «ikke trengte å se slike ting».

Det skriver Page Six.

Meghan spilte advokat Rachel Zane i serien «Suits» i syv sesonger fra 2011 til 2018.

Meghan var gift med produsent Trevor Engelson i store deler av tiden hennes under showet, men det tidligere paret skilte seg i 2014.

Harry og Meghan begynte å date to år før de giftet seg, og prins William og Kate Middleton skal ha hatt en overraskende reaksjon på nyheten.

Prins William skal ha bedt lillebroren om å «f**k off», skriver Harry i boken.

Harry husker at han var «forvirret» helt til William og Kate fortalte dem at de var «trofaste seere av 'Suits'». Harry spøker med at han var bekymret «for feil ting» og ikke forventet at de skulle «bombe» ham med spørsmål.

- Hele denne tiden hadde jeg tenkt at Willy og Kate kanskje ikke ville ønske Meg velkommen inn i familien, men nå måtte jeg bekymre meg for at de måtte jage henne for en autograf, forklarer prinsen.

Samtalen mellom brødrene er en av mange avsløringer i «Spare», der Harry beskriver tiden han mistet jomfrudommen og havnet i en angivelig krangel med William om Markle og mer.