Se bildene: Brad Pitt soler seg med en kollegas toppløse yngre ekskone

10/01/2023

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det ser ut til at Hollywood har et nytt stjernepar.

Skuespiller Brad Pitt og influenser Ines de Ramon har blitt sett sammen i noen veldig intime situasjoner.

Derfor er det god grunn til å tro at Hollywood har fått et nytt stjernepar.

32 år gamle Ines de Ramon er imidlertid ikke fremmed for å date menn fra den store skjermen, da hun datet «Vampire Diaries»-stjernen Paul Wesley helt frem til september i 2022.

Verken Brad Pitt eller Ines de Ramon har bekreftet at de er et par, men det er neppe nødvendig heller nå som de har blitt fanget av kameraet på en varm nyttårsferie sammen.

Det skriver mediet Page Six

På bildene kan du se at paret har plassert seg i tettliggende solsenger. Den 59 år gamle Brad Pitt ligger og slapper av iført lyseblå badeshorts.

Ved siden av ham ligger Ines de Ramon toppløs, men med håndklede rundt underkroppen og solbriller på. Hun sitter ved siden av Brad Pitt med ryggen vendt mot kameraet.

Bildene er visst nok tatt på nyttårsaften i Cabo, Mexico.

I løpet av de siste månedene har disse to kjendisene blitt sett sammen ved flere anledninger.

Brad Pitt har en imponerende CV når det kommer til ekskoner. Tidligere har han paret seg både med Jennifer Aniston og Angelina Jolie.

Forholdet hans med Angelina Jolie tok imidlertid brått slutt etter at hun anklaget Brad Pitt for vold mot deres felles barn.

Når det kommer til Ines de Ramons dating-CV, var hun gift med "Vampire Diaries"-skuespilleren Paul Wesley i tre år. De splittet nylig i våren 2022 og ble skilt i september.

Se bildene nedenfor.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.