Skaper overskrifter verden over: Prins Christian ryktes i kjærlig forhold til ung prinsesse

19/06/2023 22:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det unge «paret» skaper overskrifter over hele verden.

Å være ung og forelsket.

Det er nok mange unge kvinner i verden som drømmer om å gifte seg inn i monarkiet. Og den a17 år gamle prins Christian er både kongelig, velutdannet og arbeidsledig på markedet.

Eller er han fortsatt en ung ungkar?

Den danske prinsen har blitt oppdaget i det som kanskje bare er en uskyldig tenåringsflørt, eller begynnelsen på en fremtidig allianse mellom to av Europas mest kjente og ærede familier.

Det skriver Se og Hør.

Medier over hele verden gjetter sterke gnister mellom den danske prinsen og den italienske prinsessen Chiara Bourbon-To Sicilier.

Christian hadde et møte med 18 år gamle prinsesse Monaco, hvor begge var vitne til de mange hestekreftene og skrikende dekkene da den lille statens årlige Formel 1-løp startet.

Ifølge kilder som var blant kongefamiliene, var det god kjemi mellom de to unge kongelige. Det ble til og med rapportert at Christian virket sjenert i prinsessens nærvær. Begge så ut til å nyte hverandres selskap mens de så de raske bilene ute på banen.

Spekulasjonene kan nok få rojalistene til å smile. På papiret fremstår Chiara og Christian som en «match made in heaven». Ungdommene er jevnaldrende og begge utdanner. De deler lignende interesser innen musikk, film og sport, og begge foreldrene kjenner hverandre godt.

Om foreldrene har vært involvert i en fremtidig forlovelse eller om det bare er tenåringsfølelser mellom det unge paret, vites ikke.