Stort Oscar-drama: Will Smith slår Chris Rock på scenen

28/03/2022 07:49

Emma

Gossip
Will Smith slår Chris Rock. Foto: Twitter
Will Smith slår Chris Rock. Foto: Twitter
Det gikk helt galt for Will Smith på scenen under Oscar-showet i natt. Da Chris Rock spøkte om Smiths kone, ble det for mye for den populære skuespilleren, som fløy opp på scenen og ga Chris Rock et håndslag på kjeven.

Chris Rock skulle på scenen for å presentere en Oscar for beste dokumentar. Her, i den vanlige Rock-stilen, begynte han å lage vitser, inkludert en vits om Jada Pinkett Smith som dukket opp i "GI Jane" på grunn av hennes barberte hode.

Will Smith kunne imidlertid ikke akseptere det, så han bestemte seg for å komme på scenen for å tildele Chris Rock en på munnen. Selv om det først så ut til å være en vits, kom Smith tilbake til setet sitt og ropte til Rock: "Hold min kones navn ute av munnen din!"

Mange i Oscar-publikummet virket virkelig forbløffet over vekslingen. Blant annet Diddy, som var den neste programlederen. Her tok han opp situasjonen ved å si: "Will og Chris, vi må løse det som en familie. Akkurat nå går vi videre med kjærlighet."

Se situasjonen her:

Etter situasjonen stoppet Denzel Washington tilsynelatende av Will Smith, hvor han først snakket med Will og deretter til Jada.

Kvelden endte fredelig og unnskyldende for Will Smith, som mottok en Oscar for beste mannlige skuespiller.

I sin aksepttale endte Will Smith opp med å bryte sammen og be om unnskyldning for sin reaksjon.

Tilsynelatende kom Will Smiths aggressive reaksjon fordi Jada Smith hadde mistet håret i forbindelse med sykdom. I sin tale sa Smith:

"Richard Williams forsvarte familien sin. På denne tiden av mitt liv, i dette øyeblikket, er jeg overveldet av hva Gud ber meg om å gjøre og hvorfor jeg er i denne verden. Da jeg laget denne filmen, måtte jeg beskytte Aunjanue Ellis, som er en av de sterkeste, mest delikate menneskene jeg noensinne har møtt. Jeg skulle beskytte Saniyya og Demi, de to skuespillerne som spilte Venus og Serena," sa han da tårene begynte å godt i øynene hans. Etter det fortsatte han.

"Jeg blir oppmuntret i mitt liv til å elske mennesker og beskytte mennesker og være sterk for mitt folk. Jeg vet at for å gjøre det vi gjør, må du kunne akseptere et overfall. Du må kunne akseptere folk som sier sprø ting om deg. I denne bransjen må du være i stand til folk, ikke respektere deg. Og du må smile, og du må late som om det er greit.”

Chris Rock har senere valgt ikke å anmelde Will Smith for hendelsen.