Superstjerne anklaget for voldtekt

28/01/2022 07:48

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Anonym kvinne står overfor en alvorlig anklage mot den beryktede rapperen og krever 133 millioner kroner i erstatning - men hun vil ikke anmelde saken til politiet.

En annonym kvinne vil ha 20 millioner dollar i erstatning fra rapperen Chris Brown etter at han angivelig skal ha drugrapet henne, altså hvor han har dopet henne ned og deretter voldtatt henne.

Dermed lander den beryktede rapperen i nok et tilfelle der kvinner anklager ham for å oppføre seg voldelig.

Det kommer etter at han angivelig voldtok kvinnen på en yacht som ligger til kai på en eiendom eid av rapkollega P. Diddy, melder TMZ.

Kvinnen, som er modell og danser, forklarer ifølge media at hun ble servert flere drinker av Chris Brown som gjorde henne svært ukomfortabel.

Hun mener det har vært et nummen stoff i drinken som gjorde det lettere for rapperen å forgripe seg på henne.

IKKE POLITIANMELDT

Kvinnen, som vil være anonym så langt, husker imidlertid det påståtte overgrepet i detalj, og at det skjedde til tross for at hun mumlet «stopp».

Det er uklart hvordan Chris Brown stiller seg til det sivile spørsmålet. Men overraskende nok er ikke saken anmeldt til politiet.

Ifølge kvinnens advokater har hun valgt å ikke gjøre det fordi hun frykter det kan skade hennes forsøk på å bli lege. Og fordi hun var flau over saken.