32-årig mann har forstørret leppene mer enn 20 ganger - nå klarer han ikke å lukke munnen

30/01/2018 14:15

Anniken Hauge

Helse
Kæmpe læber!
Kæmpe læber!
Historien om mann fra Frankrike har gått viralt etter han har gjennomgått utallige leppeforstørrende inngrep som gjør at han ikke lengre klarer å lukke munnen ordentlig.

Den 32 år gamle servitøren Cyril Roux fra Toulon i Frankrike har brukt mer enn 55.000 kroner på leppene sine, siden han som 26-åring opererte de jevnlig.

Målet hans er å ligne mest mulig på idolet sitt Marilyn Monroe, og han har derfor fått sprøytet inn fillers og botox i leppene sine mer enn 20 ganger. 

Resultatet er at den unge mannen er gått fra å ha en gjennomsnittlig munn til å nå ha så groteskt store lepper at han overleppen hans rører ved nesetippen og han klarer heller ikke å lukke igjen munnen sin ordentlig.

Selv om mange kanskje mener at leppene hans er altfor voldsomme, så err Cyril Roux tilsynelatende selv tilfreds med den overdimensjonerte looken. Han deler i hvert fall jevnlig bilder av de enorme leppene sine på sosiale medier. 

Ifølge Mirror er 32-åringen blitt helt avhengig av inngrepene, og han må jevnlig ta på fuktighetsgivende kremer for å forhindre at de sprekker, ettersom de er fylt til bristepunktet.

Britiske Metro skriver at Cyril Roux enda ikke er ferdig med å endre på utseende sitt.  Han har nå planer om å operere nesen samt få implantater i kinnene og i haken.

- Jeg ble først interessert i plastikkirurgi fordi jeg ville se yngre ut og ligne mer på mitt store forbilde Marilyn Monroe, forteller Cyril Roux til Metro. 

Han tilføyer at han er vant til at fremmede mennesker ler av ham på gaten. Men han bryr seg ikke om det. Han er stolt av hvordan han ser ut og ser frem til å gjennomgå flere endringer.

- Mitt neste inngrep blir en neseoperasjon i Tunisia. Jeg må bare vente litt, for jeg har ikke de 22.000 kronene det koster enda.