56-årig mann klaget over smerter i nakken: Da legene så røntgenbildene ble de lamslått

14/07/2017 13:45

Anniken Hauge

Helse
Foto: Swns/Polfoto
Foto: Swns/Polfoto
En 56-årig mann klaget over ubegripelige smerter i armene, føttene og nakken. Legene klarte ikke umiddelbart å finne forklaringen - men så så de på røntgenbildene.

56-årige Badrilal Meena fra byen Kota i India, gikk til sykehuset og klager over ubegripelige smerter i nakken, armene og beina.

Legene på Asian Institute of Medical Sciences i byen Fariabad kunne ikke forklare eller forstå hvor mannens smerter kom fra - frem til de så røntgenbildene, skriver The Sun. 

Skanningen viste nemlig at den 56-årige mannen hadde 74 små metallpinner inne i kroppen som satt rett under huden.

Selv avviste mannen at han stod bak sin egen egen pine, og hevdet at han ikke ante hvordan kroppen hans hadde blitt fylt med metall. 

Den 56-årige mann var i dårlig tilstand da han ankom sykehuset. Foto: Swns/Polfoto

Men legene mener at mannen er psykisk syk og lider av skizofreni, hvilket medfører at han ikke selv vet at han har påført seg selv skade. 

For siden Badrilals første undersøkelse har antall metallpinner steget med 75, hvilket medførte at det totalt var 150 metallpinner i kroppen hans.  

Men familien avviser at faren selv har påført seg denne smerten.

 

- De seneste fire månedene har vi vært på flere sykehus og håpet at faren min kunne få den rette behandlingen. At det plutselig kom flere spikre inn i kroppen hans er veldig skremmende, sier mannens sønn Rajendra Meena til The Sun. 

Røntgenbildet sjokkerte legene. Foto: Swns/Polfoto

Mannen hadde totalt 150 små metallsplinter i kroppen. Foto: Swns/Polfoto

Legene måtte forsiktig fjerne de små splintene fra mannens hals. I første omgang fjernet de 91 små pinner, og noen av de var så rustne at legene mente de måtte ha sittet i kroppen hans i cirka et halvt år. 

I første omgang fjernet legene 91 splinter fra mannens hals. Foto: Swns/Polfoto

- Det var en veldig vanskelig operasjon. Noen av splintene satt godt fast i luftrøret, spiserøret og hovedpulsåren hans. Denne bidrar til oksygen til hjernen, sier kirurgen Lalit Mohan Parashar som stod bak operasjonen.

 

I dag takker familien legene for deres flotte innsats. Badrilal har i ettertid fått det mye bedre.