Din guide til skjønnhet

26/05/2021 14:00

Jonas Chan

Helse
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Etter over et år inn og ut av lockdown, er det de aller færreste av oss som kan si at vi har pyntet oss særlig mye. Og når som ting begynner å åpne opp igjen, er det mange som føler på et behov og en lyst til å gjøre seg litt ekstra fin – nå som vi endelig får lov til å gå ut å spise, eller ta en drink igjen. Mange har nok behov for litt ekstra inspirasjon til akkurat dette, og derfor er det bra at det er så mange gode tips og guides på nettet som kan veilede deg. En av de stedene som kan hjelpe deg med inspirasjon til å føle deg litt ekstra fin etter nesten et år i lockdown er skjonnhetsguide.no, som har masse tips og triks, i tillegg til masse tester av alt mulig forskjellig. Så hvis du for eksempel skal kjøpe deg en ny hårbørste, kan det være bra å sjekke siden deres først, sånn at du kan få litt innspill på hvilken børste som vil være den helt perfekte for deg. Det er også bra å huske på å sjekke om den sminken og de hudproduktene man hadde før pandemien startet fortsatt er innenfor holdbarheten. For selv om mange ikke vet det, er det mye sminke og hudprodukter som bare holder i alt fra et halv til et helt år, og det kan derfor hende at du skal unne deg noen nye produkter, og guiden den klart hjelpe deg å finne frem til de aller beste produktene på markedet akkurat nå, så bare slå deg løs! Gjør noe ekstra for deg selv Etter at byer som Oslo endelig har fått løftet noen restriksjoner, for første gang på over et halvt år, er det god grunn til å feire, ved enten å gå ut å spise, på café, på shopping eller noe annet, og det kommer til å være mange som har lyst til å pynte seg litt ekstra når man endelig får lov til å være sosial ute i verden igjen. Det å få masse spennende tips og innspill til hvordan man kan gjøre dette, er nok noe mange ønsker seg, og derfor absolutt verdt å sjekke ut. Det å unne seg selv noe ekstra fint, og ikke minst unne seg å føle seg ekstra fin, så ikke hold tilbake på det. Restriksjonene blir løftet, sommeren er rett rundt hjørnet, så la oss bare nyte det i fulle drag.

Etter over et år inn og ut av lockdown, er det de aller færreste av oss som kan si at vi har pyntet oss særlig mye. Og når som ting begynner å åpne opp igjen, er det mange som føler på et behov og en lyst til å gjøre seg litt ekstra fin – nå som vi endelig får lov til å gå ut å spise, eller ta en drink igjen. Mange har nok behov for litt ekstra inspirasjon til akkurat dette, og derfor er det bra at det er så mange gode tips og guides på nettet som kan veilede deg.

En av de stedene som kan hjelpe deg med inspirasjon til å føle deg litt ekstra fin etter nesten et år i lockdown er skjonnhetsguide.no, som har masse tips og triks, i tillegg til masse tester av alt mulig forskjellig. Så hvis du for eksempel skal kjøpe deg en ny hårbørste, kan det være bra å sjekke siden deres først, sånn at du kan få litt innspill på hvilken børste som vil være den helt perfekte for deg.

Det er også bra å huske på å sjekke om den sminken og de hudproduktene man hadde før pandemien startet fortsatt er innenfor holdbarheten. For selv om mange ikke vet det, er det mye sminke og hudprodukter som bare holder i alt fra et halv til et helt år, og det kan derfor hende at du skal unne deg noen nye produkter, og guiden den klart hjelpe deg å finne frem til de aller beste produktene på markedet akkurat nå, så bare slå deg løs!

Gjør noe ekstra for deg selv

Etter at byer som Oslo endelig har fått løftet noen restriksjoner, for første gang på over et halvt år, er det god grunn til å feire, ved enten å gå ut å spise, på café, på shopping eller noe annet, og det kommer til å være mange som har lyst til å pynte seg litt ekstra når man endelig får lov til å være sosial ute i verden igjen. Det å få masse spennende tips og innspill til hvordan man kan gjøre dette, er nok noe mange ønsker seg, og derfor absolutt verdt å sjekke ut.

Det å unne seg selv noe ekstra fint, og ikke minst unne seg å føle seg ekstra fin, så ikke hold tilbake på det. Restriksjonene blir løftet, sommeren er rett rundt hjørnet, så la oss bare nyte det i fulle drag.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.