Kvinne går til legen med en kjempekul på skulderen: Da hun blir skåret opp, måper alle over innholdet

20/03/2017 11:30

Anniken Hauge

Helse
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinnelig pasient ble veldig forundret - og sikkert også en smule rystet - da hun så innholdet av den store knuten hun bar rundt på skulderen.

Ens egen kropp kan spille en de særeste puss. Det vet den berømte dermatologen Sandra Lee alt om. 

Hun får daglig besøk av alle former for pasienter, som kommer inn på klinikken med de merkeligste utvekster på kroppen, hvilket legen gladelig legger ut på Youtube

Sandra Lee fikk nylig besøg av en pasient som hadde en voldsom klump på armen, og kviselegen gikk som vanlig fryktløs til verks, og gravde ubekymret rundt i skulderen med fingeren sin. Videoen av inngrepet er sett av tusenvis av folk. 

 

I klippet ser man hvordan Sandra Lee griber skalpellen og griper godt fatt rundt den uhyggelige svulsten. Med et raskt snitt skjærer hun huden åpen, og under gjemmer det seg en real fettknute. 

Det likner en liten appelsin som gjemmer seg der inne, men så snart Sandra Lee begynner å trykke og ta på fettsvulsten, blir innholdet av knuten til noe som likner på en blanding av rått kyllingkjøtt og en overmoden mango. 

På legespråket heter en slik knute en lipoma, og den er ganske ufarlig og kan flyttes relativt lett under huden. De kan oppstå alle steder på kroppen.

Selv om alle kan bli rammet, har noen mennesker spesielt anlegg for de. Men da de er helt harmløse, er det kun for utseendets skyld at de fleste velger å få de fjernet. 

I dette tilfellet fikk den kvinnelige pasienten fjernet over 200 gram fett fra skulderen sin. 

Se med nedenfor.