Kvinne går til legen med mørke hull i øret: Se hva han drar ut litt senere

Foto: Youtube

En kvinnelig pasient gjemte på en sykelig overraskelse i ørene da hun forleden dag dro en tur innom legen. Se videoen nederst i artikkelen - hvis du takler det.

Noen ganger er det bra at man ikke kan peke et mikroskop mot sin egen kropp og se hva som skjuler seg i navelen, nesen eller ørene. Men det gjemmer seg utvilsomt et par ekle overraskelser.

For en kinesisk kvinnelig pasient gikk forleden dag til legen med noen mørke hull i øret, og nå er videoen sett over 7,2 millioner ganger på Youtube

Ved å studere øret nærmere, ser det ut som hullene er fra en gammel piercing som har sittet i øret, og som nå er fullt av råtten masse. 

Den fryktløse legen griper modig pinsetten, og kjører den med  griber modigt pincetten og kører den med små fiffige grep rundt i hullene, så han kan få fjernet noe av all den snasken som har satt seg fast. 

Foto: Youtube

Etter å fått hull på den harde ansamlingen kan legen endelig dra ut det gamle innholdet, som nå ligger løst i pasientens øreflipp.

Les også

Ung kvinne klaget over smerter: Legene fant dette i magen hennes

Men så begynner han å gå skikkelig til verks, og det brune innholdet kommer ut i en fei.

Foto: Youtube

Til slutt får han endelig et godt tak i alt skittet, hvorpå han trekker hele greia ut, og avslører det som nærmest ligner en råtten kvist.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Her ser man hvor mye som har gjemt seg rett under huden i øret, da hullet etterpå er helt rent og fritt for... ja, hva det nå enn var.

Les også

Dette er den perfekte alder å bli gift – hvis forholdet skal holde

Mest av alt ligner det på en blanding av ørevoks, våt tobakk og byggematerialet til et lite fuglerede. Har du mot til å se hele legens kamp med det skitne øret, så er videoen rett nedenfor.

 

Les også: 27-årige Jeremy kjøpte sko for over 80.000 kr: Nekter å bruke dem i Norge