Kvinne går til legen med mørke hull i øret: Se hva han drar ut litt senere

13/09/2017 15:15

Anniken Hauge

Helse
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinnelig pasient gjemte på en sykelig overraskelse i ørene da hun forleden dag dro en tur innom legen. Se videoen nederst i artikkelen - hvis du takler det.

Noen ganger er det bra at man ikke kan peke et mikroskop mot sin egen kropp og se hva som skjuler seg i navelen, nesen eller ørene. Men det gjemmer seg utvilsomt et par ekle overraskelser.

For en kinesisk kvinnelig pasient gikk forleden dag til legen med noen mørke hull i øret, og nå er videoen sett over 7,2 millioner ganger på Youtube

Ved å studere øret nærmere, ser det ut som hullene er fra en gammel piercing som har sittet i øret, og som nå er fullt av råtten masse. 

Den fryktløse legen griper modig pinsetten, og kjører den med  griber modigt pincetten og kører den med små fiffige grep rundt i hullene, så han kan få fjernet noe av all den snasken som har satt seg fast. 

Foto: Youtube

Etter å fått hull på den harde ansamlingen kan legen endelig dra ut det gamle innholdet, som nå ligger løst i pasientens øreflipp.

Men så begynner han å gå skikkelig til verks, og det brune innholdet kommer ut i en fei.

Foto: Youtube

Til slutt får han endelig et godt tak i alt skittet, hvorpå han trekker hele greia ut, og avslører det som nærmest ligner en råtten kvist.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Her ser man hvor mye som har gjemt seg rett under huden i øret, da hullet etterpå er helt rent og fritt for... ja, hva det nå enn var.

Mest av alt ligner det på en blanding av ørevoks, våt tobakk og byggematerialet til et lite fuglerede. Har du mot til å se hele legens kamp med det skitne øret, så er videoen rett nedenfor.