Ondskapsfull eks kalte henne ‘en haug med søppel’ - men hvem ler nå?

Hevnen er søt.

En mor som tidligere var overvektig, har fått den perfekte hevn over sin ondskapsfulle ekskjæreste.

Da hun var på sitt største og veide 124 kg, kaldte han hende ‘en feit haug med søppel’, men pipen fikk en annen låt da hun tok tyren ved hornene og gikk ned i vekt. Det skriver Daily Mail

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De hensynsløse bemerkningene stod ifølge Alvina Rayne i kø fra ekskjæresten. Den 32-årige moren kompenserte med å trøstespise opp mot 5000 kalorier om dagen.

Les også

Mannen hennes var utro fordi hun var 'feit': Da han så kona igjen, fikk hun hevnen sin

 

Hun druknet sorgene i fast food, frokostblandinger og snacks. Til slutt var hun så stor at hun var nødt til å kjøpe herreklær, fordi ingen damklær passet til henne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Men i 2009 traff moren fra Philadelphia i Pennsylvania et valg. Hun slo opp med kjæresten - og også med kosten.

- Jeg husker at eksen min sa at ingen ville have meg da jeg forlot ham, og at jeg var ‘verdiløs, stygg og aldri kom til å gå ned i vekt, uansett hvor hardt jeg prøvde’. Han pleide å kalle meg for en stor haug med søppel, erindrer Alvina Rayne.

Les også

Ung kvinne med Downs syndrom går ned 38 kilo

 

Hun skiftet til en ketogen diett, med et lavt innhold av karbohydrater og et høyt nivå fett. På kort tid gikk hun ned 59 kilo.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Når jeg kjempet for å holde tritt, tenkte jeg på at han hadde sagt til meg at ingen ville ha meg, hvilket gjorde meg enda mer opptatt av å motbevise ham, sier moren. 

Etter den store vektnedgangen møtte hun sin tidligere svigermor, som knapt greide å gjenkjenne henne. Senere fikk hun også en telefon fra eksen. Nu var tonen hans en helt annen. 

Han sa at han hadde hørt om hvor blott hun hadde blitt, og han prøvde derfor å få henne tilbake. Det fikk han riktignok ikke så mye ut av. 

- Det kommer aldri til å skje. Jeg er lykkeligere nå enn jeg noensinne har vært i hele mitt liv, og jeg vil aldri ha noe med han å gjøre igjen, sier Alvina Rayne.

Hun er nå gift med en annen mann.