Han gjør håndkletrikset få nordmenn kjenner: Når du ser det, vil du gjøre det samme

01/05/2024 13:00

Emma

Hjem
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når du lar øynene hvile over dette trikset, vil du gjøre det samme.

Det er nå et hav av triks som har tatt tak i danskenes lepper.

Og selv om triksene noen ganger blir litt ubrukelige, er det god grunn til å spisse ørene.

Det håndkletrikset er et triks som alle bør vite, spesielt hvis du er typen som pakker et håndkle rundt deg etter badet.

Mange av oss har nok pakket inn håndklærne våre feil til nå.

I stedet for å bare pakke den rundt kroppen din og deretter stikke et lite hjørne fra forsiden til baksiden, bør du prøve det på en annen måte. Hvis du bare har gjort det på denne måten, vet du hvor fort håndkleet ditt kan gli.

I stedet, pakk den rundt kroppen din og brett den deretter ned. Det er best å gjøre dette to ganger. For da må du holde håndkleet skikkelig stramt. Og uansett hvor mye du hopper rundt, vil dette håndkleet ikke falle av i fremtiden.

Og hvis du aldri har gjort det på denne måten før, ikke nøl med å prøve.

Dette trikset er ikke bare smart, men det er også utrolig praktisk. Det er en liten endring i rutinen din som kan gjøre en stor forskjell.

Du kan sjekke ut det smarte trikset nedenfor:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.