Bil kjørte inn i barnehageport: Tre barn til sykehuset

13/09/2021 14:15

Emma Sletta

Innland
Bilde har ingen sammenheng med hendelsen. Foto:Shutterstock.com
Bilde har ingen sammenheng med hendelsen. Foto:Shutterstock.com
Tre barnehagebarn er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter at en personbil kjørte ned porten til en barnehage i Haugesund.

Den meldingen fikk nødetatene klokken 13.14 mandag ettermiddag. Meldingen lød på at en personbil hadde kjørt ned og inn i porten til en barnehage og truffet tre barn som satt og lekte på den andre siden av porten.

”Barna er kjørt til sykehus og vi vet foreløpig ikke noe om skadeomfanget”, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Kurt Løklingholm, til TV 2.

Vitner har forklart at bilen skulle snu utenfor barnehagen da ulykken skjedde. Politiet har kontroll på føreren av bilen.

”Bilen skulle snu og har klart å rygge inn i en trestubbe, og så etterpå kjørt ned porten til barnehagen. Der satt det barn som lekte, jeg vet ikke hvor mange, men det er i alle fall tre stykker som er fraktet til sykehus”, forteller operasjonslederen videre.

Han opplyser også at barnas alder er ukjent.

Klokken 14.11 meldte politiet at foreldrene til barna var varslet og at fører av personbilen blir tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.