Fikk en anmeldelse om offentlig uro: Så gjør politiet noe som får alle til å juble og klappe

29/07/2022 08:22

Emma Sletta

Innland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En norsk betjent taklet en støyklage på en så overraskende og oppfinnsom måte at videoen av den har blitt sett nesten 10 millioner ganger og har fått mer enn en million "likes" på bare seks dager.

Om sommeren er spesielt skandinaver flinke til å bevege seg ute og nyte det gode været.

Det betyr at kafeer, gater og parker i Norge, Danmark og Sverige ofte fylles med mennesker når de varme sommerkveldene finner sted og her om dagen var det ikke noe unntak i Norge.

Her ble imidlertid en ukjent borger lei av støyen fra et band som fremførte musikk på torget, og dette fikk ham til å ringe politiet og klage på støyen, men det gikk sannsynligvis ikke som anmelderen hadde håpet.

Du kan se dette i en video som TikTok-kanalen @politivest, som er en av Norges offisielle politiprofiler på sosiale medier med 540.000 følgere, har delt på kanalen sin. 

Her kan du se hvordan to betjenter reagerte på anmeldelsen om "offentlig støy", men de gjorde ikke mye med "støyen" - tvert imot.

"Norsk politi reagerer på meldinger om offentlig uorden", står det i videoen, som du kan se nedenfor:

Artikkelen fortsetter under videoen...

I stedet for å stoppe musikken, velger den mannlige politimannen å trekke mikrofonen og begynne å synge Josh Turners enorme hit 'Your Man', som du kan høre den originale versjonen av nederst i artikkelen.

Nedenfor kan du se hele videoen av politimannens versjon:

Den korte videoen har blitt sett nesten 10 millioner ganger og har fått mer enn en million "liker" på mindre enn en uke, og den lange videoen slutter med jubel og applaus fra de tilstedeværende.