Prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste avslørt

21/06/2022 11:00

Emma

Innland
Prinsesse Ingrid Alexandra. / Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
Prinsesse Ingrid Alexandra. / Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
Norsk SE og HØR har nettopp avslørt hvorfor den 18 år gamle prinsessen Ingrid Alexandra stråler ekstra mye av glede for øyeblikket.

Det er knapt noe vakrere enn unge mennesker med forelskelsen malt fast på ansiktene sine, og her i Norge er det et helt nytt par som løper rundt med sommerfugler i magen - hvorav den ene til og med har blått blod i årene.

Det kan SE og HØR i Norge nå avsløre, akkurat som de selv kan avduke den 18 år gamle prinsessen Ingrid Alexandras, hittil hemmelige kjærestes, identitet.

Ifølge ukebladets kilder skal prinsessen og den unge mannen ha vært i et forhold i lang tid, og i løpet av helgen ble han til og med invitert til bursdagsfeiring og gallamiddag på slottet i Oslo.

Hemmelig Magnus

Norsk SE og HØR har hatt historien i lang tid, men det er først nå prinsessen er i lovlig alder at de har valgt å publisere kjærestens bilde og navn.

Kjæresten heter Magnus og er 22 år gammel, og prinsessens bursdag var den første slottsmiddagen han spiste med til. Under middagen, ifølge Norsk SE og HØR, ble det til og med sendt varme og søte smil mellom de to ungdommene som var forelsket.

Kongeparet Harald og Sonja holdt vakre taler for den unge prinsessen, der de blant annet fikk prise henne for alltid å si sinn mening.

"Min egen mor fortalte meg alltid at det ikke avhenger av hvordan du har det, men hvordan du tar det. Det har hjulpet meg mye gjennom livet. Og disse ordene vil jeg gi videre til deg," hørtes det blant annet fra den 84 år gamle dronning Sonja.