Rørende video: Her ser lille Emil fra Danmark moren sin for første gang

15/02/2017

Anniken Hauge

Innland
Den lille gutten på fire måneder har svært nedsatt syn. Men nå har han for første gang sett moren sin Christine dypt i øynene.

Det var et gledelig og rørende øyeblikk da lille Emil fikk muligheten til å se moren sin tydelige for første gang i sitt liv. Han har nemlig hatt slørete syn hele sitt korte liv. 

Den 4,5 måneder gamle gutten har nedsatt syn på begge øynene. Det krevde briller med en styrke på +7.0, før han endelig kunne smile bredt av kjærlighet til mammaen sin. 

Moren Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj fra Danmark, har delt videoen på Facebook og Instagram denne mandagen. Den gikk raskt sin seiersgang på sosiale medier. Bare på Facebook alene er den sett over 300.000 ganger, og den har fått tusenvis av likes, delinger og kommentarer med på veien.

 

- I dag er en stor dag. Emil har fått brillene sine. Reisen har vært lang, og den lille babyen vår har måttet gå gjennom mye for å kunne sitte her og smile med de små brillene sine, men nå er de her. Velkommen til +7.0 babybriller og masse øyenkontakt med mamma & pappa, skriver Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj til videoen.

Se det kjære øyeblikket nedenfor.

 

 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.