Rørende video: Her ser lille Emil fra Danmark moren sin for første gang

15/02/2017 13:30

Anniken Hauge

Innland
Den lille gutten på fire måneder har svært nedsatt syn. Men nå har han for første gang sett moren sin Christine dypt i øynene.

Det var et gledelig og rørende øyeblikk da lille Emil fikk muligheten til å se moren sin tydelige for første gang i sitt liv. Han har nemlig hatt slørete syn hele sitt korte liv. 

Den 4,5 måneder gamle gutten har nedsatt syn på begge øynene. Det krevde briller med en styrke på +7.0, før han endelig kunne smile bredt av kjærlighet til mammaen sin. 

Moren Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj fra Danmark, har delt videoen på Facebook og Instagram denne mandagen. Den gikk raskt sin seiersgang på sosiale medier. Bare på Facebook alene er den sett over 300.000 ganger, og den har fått tusenvis av likes, delinger og kommentarer med på veien.

 

- I dag er en stor dag. Emil har fått brillene sine. Reisen har vært lang, og den lille babyen vår har måttet gå gjennom mye for å kunne sitte her og smile med de små brillene sine, men nå er de her. Velkommen til +7.0 babybriller og masse øyenkontakt med mamma & pappa, skriver Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj til videoen.

Se det kjære øyeblikket nedenfor.

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.