Flere trafikkulykker i morgentimene: "Kjør pent!"

13/03/2023

Emma Sletta

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er meldt om flere trafikkulykker i morgentimene.

Sør-Øst politidistrikt skriver på Twitter at operasjonssentralen får flere meldinger om trafikkulykker på veiene, og anmoder trafikanter til å ta hensyn til nattens snøfall:

"Tilpass farten etter forholdene. Kjør pent," skriver politiet.

Artikkelen fortsetter under...

– Det har kommet snø og det har vært lav temperatur, så det kan være glatt. Kjør etter forholdene, sier trafikkoperatør for Statens vegvesen Øst, Jeanett Andresen, til VG mandag morgen. 

Vegtrafikksentralen Sør opplyser også om varierende forhold. 

– I morgentimene har vi fått inn melding om tre mindre trafikkuhell. Det er viktig at de som kjører tilpasser farten etter forholdene og tar det med ro, sier Stian Molteberg, trafikkoperatør for Statens vegvesen Sør. 

Politiet i Sør-Øst og veitrafikksentralen øst har i perioden 06:40 til 07:50 meldt om fire trafikkulykker i distriktet.

  • Klokken 06:50 rykket nødetatene ut til trafikkulykke i krysset Sundbyveien ved Bamble, hvor et kjøretøy har kjørt av veien og inn i en lyktestolpe.

  • Klokken 06:55 fikk politiet melding om et kjøretøy som hadde kjørt i et autovern, i nordgående retning på E18 Bommestad i Larvik. Ingen personer fremstår skadet.

  • Klokken 07:13 meldte politiet om en bil som snurret rundt og kolliderte på E18 ved Mølledamsbru i Sande.

  • Klokken 07:44 meldte veitrafikksentralen Øst om trafikkuhell på E18 i Vækerø i retning Drammen. Dette har ført til redusert fremkommelighet.

  • Klokken 07:50 melder politiet i Sør-Øst på Twitter om et vogntog som sliter i nysnøen på E18 i sørgående retning ved Jensvoll. Vogntoget står med bakparten delvis ut i den ene vegbanen.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.