Kvinne (56) døde etter kranvelt

24/01/2023

Sofie Hansen

Innland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nina Lise Berg døde etter en kran veltet over et kjøpesenter i Melhus.

Det var 56 år gamle Nina Lise Berg, som døde 6. januar da en kran kollapset på Melhustorget kjøpesenter. Det sier bistandsadvokat Mette Skoklefald til Dagbladet.

Hun jobbet på Eurosko på Melhustorget, noe hun gjorde de siste to årene. Aksjonær og styreformann Thor Arne Falkanger har bare positive ting å si om sin medarbeider.

- Hun var positiv, omsorgsfull og godt likt av alle - ikke minst blant dem hun hadde lederansvar for, sier han til Dagbladet.

Berg jobbet for Falkanger i drøyt 16 år, de siste ni som butikksjef.

- Jeg tror de som jobbet under Nina vil beskrive henne som omsorgsfull og en person med godt lederskap. De som var tett på henne, er ganske preget av det som har skjedd, fortsetter Falkanger.

- Hun vil bli dypt savnet, både av de hun jobbet tett sammen med og oss. Våre tanker går selvfølgelig til hennes familie og de etterlatte, som står igjen uten en person.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.