Durek bryter regler: Går mot Kongehuset

24/01/2023

Emma Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Durek Verret går mot kongehuset igjen.

Prinsesse Märtha Louises forlovede bryter reglene igjen når han nok en gang uttaler seg om den norske kongefamilien i en Tiktok video.

Det skriver VG.

I fjor rapporterte Se og Hør om krisemøter på Slottet rundt Märthas prinsessetittel, mye grunn av nettopp Durek Verrett. Etter mye om og men, ble det i november klart at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere det norske kongehuset.

I tillegg kom kongehuset med en beskjed om at Verrett ikke skal uttale seg om kongefamilien på egne sosiale mediekanaler, i medieproduksjoner eller i tilknytning til annen kommersiell aktivitet.

Nå har han imidlertid brutt denne regelen. I en direktesending på TikTok omtaler Verrett både kong Harald, dronning Sonja og kronprins Haakon. Det er ifølge VG.

Tidligere denne måneden hyllet prins Harry den norske kongefamilien for måten de har stått opp mot rasisme, og det var dette Verrett tok opp i sin direktesending.

"Så dere innlegget jeg la ut om prins Harry? Jeg hadde en samtale med min svigerfar, kong Harald, og fortalte ham om svart kultur og det jeg har gått gjennom. Jeg viste ham alle drapstruslene og alle raseangrepene jeg har vært borti og så videre. Og du vet, det var så snilt av ham å sette seg ned med meg, og også dronningen, og høre på alt jeg hadde å si. Det var virkelig vakkert," er blant det han sier.

Han skal også ved flere anledninger ha omtalt flere medlemmer av kongefamilie, samt brukt Märthas prinsessetittel.

"Gjennom de gode samtalene i høst kom kongefamilien frem til felles forståelse og enighet om veien videre. Kongefamilien fortsetter å snakke sammen, mens ordningen går seg til, som H.M. Kongen også sa i intervjuet om dette i november," det forteller kommunikasjonssjefen ved slottet, Guri Varpe, overfor VG.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.