Sebastian Brevik: "Jeg er et profesjonelt dra-til-tryne"

21/03/2023 09:49

Emma Sletta

Innland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kontroversielle utsagn har gjort Sebastian Brevik både populær og upopulær på sosiale medie.

24 år gamle Sebastian Brevik har gjort seg godt bemerket på TikTok med påstander som «det finnes bare to kjønn» og «overvekt handler kun om kalorier inn og kalorier ut».

Det har fått mange til å reagere og i kommentarfeltene blir han møtt med både ris og ros.

Tiktokeren er ikke bare kjent fra sosiale medier, han arbeider også som modell. I fjor var han ett av ansiktene for merket Jean Paul, og angivelig skal samarbeidet blitt avsluttet på grunnlag av Brevik sine utsagn.

I en video delt på plattformen med omtrent 85.000 følgere sa han blant annet at «man som mennesker er enten mann eller kvinne».

Påstanden satte fyr på kommentarfeltene, og flere mente Brevik var transfobisk.

– Jeg har mistet flere inntektskilder fordi jeg har sagt ting på internett som enkelte finner støtende. De har da angrepet oppdragsgiverne mine, og det har jo selvfølgelig fått virkninger for min del, forteller Brevik til TV2.

For tiden befinner tiktokeren seg i det omdiskuterte landet Dubai, for å drive med kryptovalutta, som han forteller at han også mulig vurderer å flytte til.

– Som kjent er det vanskelig å drive med kryptovalutta i Norge. I Dubai er det ikke like mye reguleringer, og man kan drive en krypto-bedrift her. Det prøver jeg å etablere i Norge, men bankene er svært skeptiske fra start selv om jeg har alt på det rene.

– Skal du bli verdensmester i fotball må du spille med de beste, og vil du bli best i krypto må man jobbe med de beste. Man må være der det skjer.

Brevik er overbevist om at krypto kommer til å gi han et godt liv.

– Jeg er et dra-til-trynet med et glimt i øyet. Jeg vil folk bare godt, og jeg terger på meg en del folk på veien. Målet er å få til noe bra i livet, og påvirke andre i en positiv retning. Jeg vil få til et godt liv for meg selv og de jeg er glad i. Jeg kritiserer mye greier, men egentlig er jeg en glad fyr som ønsker alle godt, sier Brevik

På spørsmål om hva han skal gjøre om krypto-universet hans plutselig ryker, er han klar i talen:

– Å ha en plan B er for «pussys». Eneste jeg vet er at fremtiden er lys.