Derfor gikk grevinne Alexandra fra prinsen

21/06/2024 17:00

Emma

Kongelige
Foto: Steen Brogaard, Kongehuset ©
Grevinne Alexandra har ikke tidligere satt ord på hva som førte til at hun og prinsen skilte lag i 2005. I en kinesisk TV-dokumentar om grevinne Alexandra har hun for første gang avslørt hvorfor kjærligheten brast.

Etter at grevinne Alexandra skilte seg fra prins Joachim i april 2005, har hun ikke lagt skjul på at det var både en vanskelig og trist tid for henne. Hun har imidlertid aldri satt ord på hva som gikk galt i ekteskapet siden de bestemte seg for å gå hver til sitt.

For første gang setter hun imidlertid ord på hva som er årsaken til at hun og prins Joachim gikk fra hverandre i 2005.

Ifølge Billed-Bladet har hun gjort dette i en kinesisk TV-dokumentar, som er en historie om hennes unike og eventyrlige liv.

I dokumentaren handler historien om grevinne Alexandra Manley, som ble født i Hong Kong. Den forteller hvordan hun møter den danske prinsen i Hongkong, som hun gifter seg med.

I tillegg vises en rekke klipp fra Danmark i dokumentaren.

Videre vil grevinne Alexandra selv også bli vist rundt på Frederiksborg slott, hvor hun giftet seg med prins Joachim. Det er også dette slottet som har gitt navn til hennes tittel, grevinne av Frederiksborg.

- Vi skulle ikke være gift for alltid. Kanskje det ikke er meningen at det skal være to personer hele tiden, sier Alexandra, som er tydelig sterkt berørt, i sendingen. Hun følger opp med å si følgende om eksmannen prins Joachim:

– Men han er en god venn, og han betyr mye for meg. Det vi har sammen er ikke fordi vi MÅ, men det er bare sånn det er. Det er ekte, og ikke bare fordi vi har verdens vakreste sønner sammen, sier hun også i dokumentaren.

I dokumentaren, som har blitt vist til mer enn 20 millioner seere, er det også et interessant intervju med grevinnen og hennes to sønner.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.