Dette er prinsesse Charlottes sofistikerte favorittmat

31/05/2024 16:00

Sofie

Kongelige
Foto: Pete Hancock/Shutterstock.com
Foto: Pete Hancock/Shutterstock.com
Det er en sofistikert snack.

Prinsesse Charlotte har allerede utviklet en smak som passer for en kongelig. Mens de fleste barn på hennes alder ville velge noe fargerikt og søtt, foretrekker denne unge prinsessen noe litt mer raffinert.

Under et besøk på Lavender Primary School i 2019 avslørte prinsesse Kate at datteren Charlotte har en ganske uvanlig favorittmatbit. Det skriver The Mirror.

"Charlotte elsker oliven," sa Kate til meg. Besøket var for å markere Children's Mental Health Week og Kate hadde tatt med en gjenstand som gjør henne glad - et familiebilde tatt hjemme hos dem i Norfolk, Anmer Hall.

Denne åpenbaringen kom som en overraskelse for mange, siden oliven ikke er en typisk snack for barn. Men kanskje smaken sitter i familien. 

Under et besøk på Great Ormond Street Hospital året før, avslørte Kate for en ung pasient at hun også hadde en forkjærlighet for oliven som barn.

"Jeg spiste også massevis av oliven da jeg var liten," fortalte hun en fire år gammel pasient.

Det er tydelig at Charlotte har arvet morens smak, og hennes preferanse for oliven viser en modenhet som er sjelden for hennes alder. 

Det er en påminnelse om at selv de yngste medlemmene av kongefamilien har sine egne unike preferanser og personligheter.

Det er fascinerende å se hvordan små detaljer som en favorittmatbit kan gi oss et innblikk i hverdagen til en ellers privat familie. Charlottes kjærlighet til oliven er ikke bare en morsom anekdote, men også et vindu inn i det kongelige livet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.