Emma Behn med vemodig beskjed

11/05/2024 08:00

redaktion

Kongelige
Foto: Kristian Strøm/@equipephoto_
Hun har nylig delt en vemodig beskjed.

Emma Tallulah Behn, den yngste datteren til prinsesse Märtha Louise og avdøde Ari Behn, har nylig delt en vemodig beskjed på Instagram.

Hun forteller at hesten Fetoucha, som hun har konkurrert med i europamesterskap og vunnet flere medaljer sammen, nå er til salgs.

Denne nyheten markerer et vendepunkt for Emma, som er dypt engasjert i sprangridning, en lidenskap hun deler med sin mor.

Emma er kongeparets yngste barnebarn og står som nummer syv i arverekken til den norske tronen.

Hun er også den yngste i en søskenflokk på tre, hvor Maud Angelica Behn er den eldste etterfulgt av Leah Isadora Behn.

Maud Angelica, som er 20 år gammel, har de siste årene gjort seg bemerket i offentligheten. Hun har vært aktiv innen kunstverdenen og gjennomførte nylig sin første soloutstilling.

I tillegg har Maud vært med i TV-programmer som «Maskorama» og «Kokkeskolen».

Leah Isadora, 19 år, har raskt blitt en av Norges største influensere. Hun har også gjort seg bemerket på TV, i programmer som «Powerwomen» og «Kjendis AS».

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.