Enestående bilde fra Kate Middletons bryllup dukker opp

09/05/2024 07:00

Emma

Kongelige
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Det er 13 år siden prins William og prinsesse Kate giftet seg, og for å markere anledningen har Kensington Palaca delt et enestående bilde av paret fra bryllupsdagen i 2011.

Kate og William giftet seg under et storslått bryllup 29. april 2011 i Westminster Abbey, som hadde gjester fra hele verden.

Mange bilder ble tatt, men ikke alle bildene er publisert. Minst ett bilde av den britiske kongefamilien er reddet, og publikum har fått se det nå.

Publiseringen av det arkiverte fotografiet kommer mens Kate fortsetter å være fraværende fra offentligheten under behandling for kreften, som hun noe overraskende kunngjorde i begynnelsen av mars.

Et svart-hvitt portrett tatt i et av statsrommene på Buckingham Palace viser paret som utstråler glede og lykke før de deretter kunne fortsette til bryllupsmottakelsen, som ble holdt på samme sted.

Kate er iført sin brudekjole fra Alexander McQueen, mens William hadde sin nydelige Household Cavalry-uniform på.

Med teksten "13 år siden i dag!" tilskrives billedet fotografen Millie Pilkington.

Du kan se bildet nedenfor:

Foto: Kensington Palace

Millie Pilkington er ikke ukjent i den britiske kongefamilien, da det er en fotograf som ofte har blitt brukt.

Senest stod Millie Pilkington for fotograferingen af Kong Charles III og dronning Camilla, da de skulle markere deres 19-års bryllupsdag tidligere i april.

I likhet med Kate er også kong Charles III rammet av kreft. I motsetning til Kate er det imidlertid ikke oppgitt nøyaktig hva slags kreft den britiske kongen er rammet av.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.