Harry og Meghan i panikk: Ny dokumentar avslører hemmeligheter

31/05/2024 23:00

Sofie

Kongelige
Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markle er midt i en stormfull tid.

En kommende dokumentar truer med å avsløre ubehagelige sannheter om Meghan Markles liv før hennes ekteskap med Harry.

Dette kommer på et tidspunkt da deres nylige vellykkede reise til Afrika har skapt ytterligere spenninger med den britiske kongefamilien.

Under deres fire dager lange besøk i Afrika ble Harry og Meghan mottatt med varme og entusiasme. De benyttet anledningen til å fremheve sitt veldedige arbeid og øke sin offentlige profil.

Selv om turen var en suksess fra deres perspektiv, ga den ifølge kongeekspert Tom Quinn ingen gjenklang hos kong Charles og prins William, som ikke var imponert over parets prestasjon. Dette er skrevet av Světkreativity.

Den kommende dokumentaren, laget av kongelig reporter Ulrike Grunewald, skal angivelig kaste lys over hemmeligheter fra Meghans liv før hennes tid som hertuginne av Sussex.

Meghan, som tidligere har vært gift og jobbet som skuespiller, kan forvente at dokumentaren bringer tidligere ukjente detaljer frem i lyset. Paret har ikke vært involvert i produksjonen og kan ikke kontrollere innholdet, noe som øker bekymringene deres.

Selv om Harry har delt mye om sitt eget liv i sin bok, forventes dokumentaren å avsløre nye sider ved Meghans fortid, som paret nå frykter vil skape ytterligere utfordringer for dem.

I tillegg samarbeider Harry og Meghan fortsatt med Netflix om flere prosjekter, inkludert nye dokumentarer, noe som indikerer at deres offentlige profil vil forbli i fokus.

Dokumentaren kommer på et tidspunkt da Harry og Meghan prøver å navigere i rollene sine utenfor kongefamilien.

Forholdet deres til familien er allerede anstrengt, og denne nye utviklingen vil sannsynligvis bare gjøre situasjonen verre.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.