Insider med trist nytt om Kate Middleton

30/05/2024 19:00

Emma

Kongelige
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kilde nær kongefamilien kommer med triste nyheter til Kate Middleton.

Prinsesse Kate, en av de mest populære figurene i den britiske kongefamilien, vil ikke delta på noen offisielle plikter resten av året, avslører en kilde nær kongefamilien.

Nyheten kommer etter at prinsessen kunngjorde sin kreftdiagnose tidligere i år, noe som sjokkerte både nasjonen og verden.

I mars kunngjorde den 42 år gamle prinsesse Kate i en rørende video at hun hadde blitt diagnostisert med kreft. Denne ærlige og følelsesladde kunngjøringen rystet ikke bare det britiske folket, men det meste av verden.

Siden da har hun vært fraværende fra offentligheten for å fokusere på behandling og helbredelse.

En kilde nær kongefamilien har nå bekreftet at det ikke er noen planer om at prinsesse Kate skal delta på offentlige arrangementer eller opptredener i nær fremtid.

– Det er mange som er involvert i å vite hva de prominente personene i kongefamilien kommer til å gjøre lang tid i forveien. Jeg har blitt fortalt at Kates kalender for året er tom. Ingenting er planlagt. Hun kan ikke opptre offentlig resten av året, sier en ikke navngitt kilde til The Daily Best ifølge Altomkendte.

Til tross for hennes fravær fra offentligheten, er det mulig at prinsesse Kate vil kommunisere med publikum gjennom sosiale medier. Kilden legger til:

En ny videomelding som oppdaterer nasjonen om hennes helsetilstand kan ikke utelukkes. Det har vist seg å være en effektiv måte å adressere spekulasjoner og gi en direkte oppdatering.

Det har nå gått fem måneder siden prinsesse Kate sist ble sett offentlig, og hennes fortsatte fravær har naturlig nok ført til bekymringer blant hennes mange støttespillere.

Kongefamilien har imidlertid bedt om respekt for hennes privatliv i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.