Kongehuset bekrefter: Prinsesse Catherine er informert om alle aspekter

28/05/2024 15:00

Emma

Kongelige
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Williams kone, prinsesse Kate, er svært engasjert i sin sak, selv om hun for tiden er sykmeldt på grunn av kreftbehandling.

En ny rapport er utgitt av Royal Foundation for Early Childhood's special business task force, som omhandler hvordan næringsliv og arbeidsgivere er viktige aktører når det gjelder prinsesse Catherines hjertesak for å gi små barn bedre forhold i oppdragelsen.

Og selv om prinsesse Kate for tiden er sykmeldt på grunn av kreftbehandling, er hun svært involvert i rapporten, ifølge flere britiske medier, deriblant Daily Mail.

Prinsesse Catherine har i flere år jobbet utrettelig med prosjektet «Early Years», som fokuserer på hvordan de første fem årene av et barns liv er avgjørende for barnets fremtidige liv, for eksempel når det gjelder sosiale forhold og psykisk og fysisk helse.

En talsperson for prinsesse Catherine sa at Kate hadde vært drivkraften bak arbeidsgruppen, og at hun hadde vært over alle aspekter av rapporten, selv om hun var sykmeldt på grunn av kreftbehandling.

- "Early Childhood" er en stor prioritet for prinsessen, og derfor har hun blitt fullstendig oppdatert gjennom hele arbeidet.

Christian Guy, direktør for Early Childhood-programmet, sier også at prinsesse Catherine er veldig takknemlig for medlemmenes arbeid med rapporten.

Rapporten viser blant annet hvordan investeringer i et bedre arbeidsliv for småbarnsforeldre kan gi positive gevinster for svært små barn, som igjen kan gagne økonomien på sikt, da de da håper å bruke mindre ressurser på sosiale tiltak senere i livet.

Konkret kan dette blant annet gjøres ved å tilby mer støtte til småbarnsforeldre i hverdagen ved for eksempel økt fleksibilitet og billigere barnehageordninger.

En rekke tungvektere i næringslivet er en del av arbeidsgruppen.

Ifølge Daily Mail inkluderer de Aviva, The Co-operative Group, Deloitte, Iceland Foods, IKEA, LEGO Group, NatWest og Unilever UK, og konklusjonene har også blitt gitt videre til de britiske ministrene innen helse og utdanning.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.