Kongelige kallenavn: Her er William og Kates søte kallenavn for prinsesse Charlotte

15/05/2024 22:00

Sofie

Kongelige
Foto: Pete Hancock/Shutterstock.com
Foto: Pete Hancock/Shutterstock.com
Kongefamilien i Storbritannia har mange kjærlige kallenavn som de kaller hverandre, og prinsesse Charlotte er intet unntak.

I det britiske kongehuset er tradisjoner og titler en vesentlig del av hverdagen, men når de kongelige lukker dørene for publikum, oppstår det en varm og avslappet atmosfære, hvor de ivrig benytter seg av kallenavn når de kommuniserer med hverandre.  

Prinsesse Charlotte, datter av prins William og prinsesse Kate, er intet unntak, og kallenavnet hennes gir et sjeldent innblikk i familiens privatliv. Det skriver The Mirror.

Under et besøk i Nord-Irland i 2019 kalte prinsesse Kate datteren "Lottie" i samtale - en søt og personlig form avledet fra navnet Charlotte.  

Dette kallenavnet brukes ikke bare av familien, men også blant prinsessens skolekamerater, som sies å omtale henne som «Lottie Wales». 

Prins William har også funnet inspirasjon i det franske språket og kaller Charlotte "mignonette", som betyr "søt" eller "lille kjære", som ble overhørt under en familietur til Chelsea Flower Show.

Disse kallenavnene maler et bilde av et kongehus som verdsetter humor og kjærlighet like mye som tradisjon og plikt. 

Kallenavnene viser også en mer avslappet side av William og Kate som foreldre som, til tross for sine offisielle roller, verdsetter nære relasjoner med barna høyest.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.