Prinsesse Kate kommer med offisiell unnskyldning: Kan ikke gjøre det

19/06/2024 09:00

Emma

Kongelige
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prinsessen av Wales har sendt en personlig unnskyldning som nå er delt med offentligheten.

Det må dessverre vente til neste år.

Prinsesse Kate har sendt en varm hilsen og unnskyldning til Irish Guards da hun ikke kunne delta på deres siste øvelse før Trooping the Colour-paraden.

Paraden holdes til ære for kong Charles' bursdag, og Kate, som er æres oberst i regimentet, måtte be om unnskyldning for sitt fravær i et brev delt av den irske garden på X.

– Å være oberst er fortsatt en stor ære, og jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan ta imot hilsenen på årets generalprøve, skriver prinsesse Kate. Hun ba også om at hele regimentet fikk hennes unnskyldninger og uttrykte håp om å kunne representere dem igjen snart.

Oberstens gjennomgang, generalprøven for den årlige militærparaden, fant sted lørdag.

Kampen mot kreft fortsetter

CBS News hadde tidligere bekreftet at Kate ikke ville delta ettersom hun fortsatt gjennomgår behandling for kreft. Hun trakk seg fra sine offentlige plikter tidligere i år og har ikke gitt noen indikasjon på når hun kommer tilbake.

Ektemannen, prins William, kunngjorde imidlertid i forrige måned at hun hadde det bra.

Kong Charles III, som også gjennomgår sin egen kreftbehandling, har sakte gjenopptatt sine offentlige plikter. Han deltok nylig på minnemarkeringene for 80-årsjubiléet for D-dagen, invasjonen av det nazi-okkuperte Europa den 6. juni 1944.

Trooping the Colour, en tradisjon som går tilbake 260 år, innebærer at tropper i full uniform marsjerer med sitt seremonielle flagg foran kongen.

Kong Charles forventes å delta på seremonien 15. juni fra et podium, sannsynligvis i selskap med dronning Camilla, i stedet for på hesteryggen, som han gjorde i fjor.

Irish Guards uttrykte sine følelser ved brevet fra prinsesse Kate og ønsket henne lykke til i bedringen.

Du kan se prinsessens rørende hilsen til Irish Guards her:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.