Prinsessen og den royale familien hennes tar et stort steg: Flytter 8000 kilometer

07/06/2024 21:00

Emma

Kongelige
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Om noen få uker skjer det.

Sverige kan snart ønske en kongelig familie velkommen hjem, og det skjer om bare noen få uker.

Dette er nettopp bekreftet av Margareta Thorgren, informasjonssjef i retten.

Det skriver Expressen.

Prinsesse Madeleine og hennes ektemann, Chris O'Neill, forlater USA for å flytte tilbake til Sverige, hele 8000 km unna deres nåværende hjem i Miami, hvor de har bodd siden 2018.

Parets plan om å returnere til Sverige har lenge vært et ønske, men har blitt forpurret på grunn av praktiske omstendigheter, inkludert det faktum at huset deres i Miami ikke solgte så raskt som forventet.

Nå er imidlertid huset solgt, og familien er klare for å starte et nytt kapittel i livet.

Flyttingen vil være en omfattende prosess og vil derfor skje trinnvis.

I første omgang skal prinsesse Madeleine, Chris O'Neill og deres barn, prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne, tilbringe sommerferien på Öland. Deretter skal de flytte inn i sitt faste hjem i Stockholm, hvor deres tre barn skal gå på skole.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.