Slik tilbrakte Ingrid Alexandra permisjonen: Dukket opp på Eurospar

06/05/2024 13:55

Emma

Kongelige
Foto: Det norske kongehuset
Foto: Det norske kongehuset
Prinsessen dukket opp i den lokale butikken.

For øyeblikket gjennomfører den 20 år gamle prinsesse Ingrid Alexandra sin førstegangstjeneste i militærleiren Skjold hos Brigade Nord i Indre Troms.

Der lever prinsessen, som er kjent som «rekrutt Alexandra», et vanlig soldatliv, noe som inkluderer oppgaver som å vaske toaletter, spise i kantinen og sove på fellessoverom sammen med de andre.

Som de andre rekruttene får også 20-åringen permisjon, noe som betyr at hun kan ta seg fri og reise bort fra leiren.

Dette førte til at Tromsø fikk fint besøk da prinsessen valgte å tilbringe fritiden sin i byen.

Ifølge lokalavisen Nordlys tilbrakte prinsessen helgepermisjonen sin i Tromsø. Avisen melder at prinsessebesøket ble helgens store samtaleemne i byen, og at hun blant annet var innom Eurospar i Storgata og kjøpesenteret Jekta.

På lørdagskvelden moret prinsessen seg på dansegulvet sammen med medsoldatene sine på studentsamfunnet Driv.

Hun hadde også med seg sine livvakter fra Den kongelige politieskorte, som sørger for prinsessens sikkerhet til enhver tid.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.