7 ting kvinner gjør som menn egentlig elsker

05/08/2020 13:08

Emma Sletta

Livsstil
nøgne danske damer
Foto: Matt Blum
Hvis du ikke liker å krangle foran partneren din, kan det være lurt å lese denne listen.

Vil du heller gå på do når du må prompe hjemme hos kjæresten din? Det er tydeligvis ingen grunn i det hele tatt.

Dagens.dk har samlet en rekke mindre smigrende ting kvinner (også) gjør som menn virkelig liker.

 

1. Promper. 
La oss bare kalle en spade en spade. Det er verken sexy eller korselig å prumpe foran din bedre halvdel. På samme tid er det en bunnsolid indikasjon på at kjæresten din er komfortabel med deg. Eller så bryr hun seg bare ikke om hva du synes om henne.

2. Svette. 
Du føler deg kanskje ikke veldig dejlig når du kommer hjem svett fra en løpetur eller en god treningsøkt. Men mange menn syntes faktisk det er litt sexy når en kvinne er litt svett. Synet og lukten kan føre tankene til den fysisk aktiviteten under lakenet.

3. Hun klemmer kviser og fjerner vekster. 
Det ser kanskje ikke så deilig ut når partneren din sitter og klemmer kviser på ryggen. Men hvem andre ville gjøre det? Du vet at du ikke gjør det selv. Derfor bør du bare være glad for at hun selv gjør det. 

4. Grov eater. 
Mange kvinner kan ha ideen om at menn helst vil se dem sitte og prikke i en grønn salat. Men mange menn setter faktisk pris på en kvinne som liker en god burger og en gang pommes frites uten bestikk.

5. Tisser foran deg. 
I begynnelsen av forholdet deres, var hun kanskje ikke så glad for å ha deg med på badet, når hun skulle på badet. Men nå er det dømt kjæreste kos når hun sitter på toalettet med buksene nede rundt anklene mens du står ved vasken og pusser tennene.  

6. Raping. 
En rapp er verken feminin eller spesielt sexy. Men det er sexy å kunne slappe av i hverandres selskap og le av en morsom rapp en gang i mellom. 

7. Banner. 
Selvfølgelig er det ikke veldig sjarmerende hvis du ikke kan si en setning uten å banne. Men noen ganger er det bare sunt å få ut ens frustrasjoner og et lite utbrudd kan være ganske sjarmerende.