9 ting du desperat trenger, men som alltid blir borte

09/11/2021 14:14

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Av en eller annen grunn blir disse tingene alltid på mystisk grun alltis vekk.

1. Hårnåler
De er små og super praktiske hvis du trenger å få håret bort ansiktet ditt fort. Men uansett hvor mye du prøver å lagre hårnålene dine på et bestemt sted, tar det aldri veldig lang tid før de alle blir borte.

Du går ut og kjøper nye hårnåler. Neste gang du støvsuger, vil de gamle komme krypende ut av sprekker og hjørner som fører inn i Narnia.

2. Hår elastisker
Hårelastisker er den onde fetteren til hårnålen. Her er tingen akkurat det samme - i tillegg til kampen mot forsvinning - kjemper du også med venninnene dine.

"Kan jeg ikke låne et hår elastisk?", spør de.

"Ja", nøler du motvillig.

Forbered deg på aldri å se det igjen. Elastikken er faktisk gitt opp for adopsjon nå.

3. Sokker
En klassiker i forsvinnende ting. Jeg har lenge trodd at det lever en ond ånd inne i vaskemaskinen min, noe som krever et offer for hvert vaskeri. Offeret er alltid en sokk.

Hvis den bare kunne tatt to like, så jeg faktisk hadde noen som matchet...

4. Våtter
Våten er søsteren til sokken. Hver vinter kan du stole på at du sitter igjen med noen fra et annet par på et tidspunkt.

Deretter sykler du til skolen eller jobben mens du prøver å bytte vanlig hånd med jevne mellomrom, slik at begge hender bare fryses når du kommer dit.

Til slutt gir du opp, kaster ut votten og kjøper et nytt par. Det er vanligvis her den manglende vanlige velger å gjøre sin inngang som om det var den returnerte sønnen fra Amerika.

Den samme saucy holdningen har forresten hansker.

5. Lightere 
Det kan først og fremst være røykere som kjenner med denne. Men hvis du er i selskap med andre røykere, kan du være sikker på at deres kleptomaniske tendenser vil ta over på et tidspunkt.

Du vil bare legge merke til det mens du desperat roter rundt for en lighter når alle butikkene og kioskene i 10 kilometer rundt er stengt.

6. Syting
Man lager regelmessig hull i klærne sine - enten på grunn av slitasje eller klossethet. Det er imidlertid ikke ofte at man bestemmer seg for å gjøre noe med det.

Men når man gjør det, er en ting sikkert: Man er sjanseløs. Sist maan brukte nål og tråd, la man den et sted man var ganske sikker på at man ville huske. Det var et glimrende sted. Vel, super smart... Men hvor var den nå?

7. Neglefiler
Mange biter eller vanligvis klipper neglene sine, men noen ganger vil man late som om man er en ekte dame. For det trenger du en neglefil. Så man må vel kjøpe en sånn... igjen.

8. Leppepomadde
Hele sommeren er en fin tid for ens kysse klare lepper. Men når vinteren kommer, kommer også tiden for sprukne, tørre lepper.

Sist vinter ble det kjøpt 38 forskjellige leppepomader for å løse problemet. Ingen av dem er åpenbart å finne i hjemmet nå. Det er klart!!!

9. Blyante og kulepener
Det svikter ALLTID. Du har noen på telefonen - for eksempel bankmannen - som insisterer på hvilke papirer du tar med til møtet. I mellomtiden søker man i panikk over hele hytta for å finne en penn for å skrive ned instruksjonene.

Jeg er journalist. Jeg har en milliard penner. Bare aldri en når jeg virkelig trenger den. Hvem spiser dem?