Derfor forlater kvinner mennene de elsker

12/01/2023

Emma Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er særlig én grunn til at kvinner velger å forlate sine ektemenn.

Justice Schanfarber, en ekteskapsrådgiver, har tilhengere over hele verden fordi han ofte kommer med noe du kan se i deg selv.

Rådgiveren har til og med sin egen nettside, hvor han distribuerer tips til sine følgere, men som også brukes til lengre artikler.

"Det er en enkel sannhet som alle mennesker trenger å vite. Det er at kvinner forlater menn de elsker. Det er forferdelig for dem, det knuser hjertene deres. Men det gjør de", skriver han innledningsvis.

Han skriver da at det selvfølgelig er mange grunner til at kvinner forlater sine ektemenn, men at spesielt en grunn blir sett igjen og igjen, og som han vil at alle menn skal vite.

– Kvinner forlater sine ektemenn hvis de føler at han ikke lenger er til stede. Han jobber, spiller golf, ser på TV, fisker. Det er mange grunner. Men disse mennene er ikke onde. Disse mennene er gode fedre som forsørger familien økonomisk. De er hyggelige og vennlige. Men de tar konene sine for gitt. De er ikke til stede.»

"Konene som kommer innom kontoret mitt forteller meg ofte at det er skummelt når du innser at tapet av mannen din ikke er uutholdelig. Noen ganger gråter de. Menn: Jeg sier ikke hva som er rett og galt, jeg forteller deg bare hva jeg har opplevd."

Deretter gir han noen råd.

"Hun vil at du skal følge henne. Hun vil ikke ha tankeløs eller rask sex. Hun ønsker å kunne føle lidenskapen din. Kan du vise henne? Ikke bare din lidenskap for henne eller for sex, men din lidenskap for å være i live, fordi det er din mest attraktive kvalitet. Hvis du har mistet den, hvorfor? Hvor ble det av? Finn det ut."

Han skriver da at du må kunne finne ut hvordan du kan være til stede i øyeblikket.

"Hvis du tror du er til stede i øyeblikket når du er sammen med din kone, lytt til henne. Begynner tankene dine å unnslippe? Legg merke til det. Når du ser på henne, hvor dypt ser du på henne? Se igjen, se dypere. Møt blikket hennes og hold det lenger enn vanlig, lenger enn det som er hyggelig."

"Hvis hun spør hva du gjør, fortell henne at du ser på henne. At du vil se henne for den hun er. At du er nysgjerrig på å finne ut hvem hun er. Etter alle disse årene vil du fortsatt finne ut hvem hun er - og det er hver eneste dag. Men bare si det hvis du virkelig mener det. Bare si det hvis du vet at du forteller sannheten."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.