Disse 3 stjernetegnene kunne sovet hele dagen

29/04/2024 20:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I følge astrologien er disse tre stjernetegnene alltid slitne.

Selve intensjonene er upåklagelige. Lyser ut klokken 22.00, noe som for mange markerer leggetid. Vekkerklokken stilles til klokken 6 morgenen etter, noe som teoretisk sikrer åtte timers søvn.

Likevel våkner du og føler at du har vært gjennom en tøff prøvelse, med en følelse av å ikke ha lukket et øye i det hele tatt.

For de som kjenner igjen denne følelsen og ofte opplever den, kan kanskje en del av forklaringen finnes i stjernetegnet deres. Det er spesielt tre stjernetegn som sjelden ser ut til å våkne uthvilt.

Tvillingen

En Tvilling roer seg naturlig nok ned når dagen er over, selv om muligheten for å skru helt av dagens inntrykk og forpliktelser ofte virker umulig.

Grunnen til dette er at Tvillingen, som et stjernetegn for mange talenter, fyller dagene med en mengde aktiviteter. Disse opplevelsene krever tid å bearbeide, noe som vanligvis skjer i løpet av kvelden og natten.

Mens andre sover godt, tilbringer Tvillingen den første delen av natten på å reflektere over dagens hendelser, og resten på å forberede seg til neste dags oppgaver.

Hvis Tvillingen ønsket mer hvile, burde de redusere sine daglige aktiviteter. Men dette stjernetegnet ville frykte å gå glipp av noe, og aksepterer derfor trettheten med en resignert holdning.

Tyren

Tyren, som nyter livets fordeler, legger seg ofte tidlig med de beste intensjoner. Men ofte setter magen hans hindringer i veien for en god natts søvn. Om ikke lenge begynner magen å rumle, og Tyren finner veien til kjøleskapet.

Foran ham på kjøkkenet venter fristelser, og han begynner å tilberede et overdådig nattmåltid, selv om det er over leggetid.

Fordi et godt måltid tar sin tid, tar det ofte flere timer før Tyren kan gjenoppta nattekampen, og til slutt er de for mette til å faktisk slå seg til ro.

Det melder det tyske mediet Bunte.

Krepsen

For Krepsen begynner de vanskeligste timene når han går til hvile. Dette stjernetegnet tilhører de som er preget av angst og plages av forferdelige mareritt om natten.

Hvis en nær slektning er på reise, ser Krepsen for seg tragiske ulykker med sine kjære som hovedpersonene i marerittene hans.

Hvis Krepsen har hatt en utfordrende dag på jobben, fortsetter fantasien hans uforminsket å spinne en tragedie ut av dagens hendelser.

Når han våkner midt på natten badet i svette, er den eneste utveien ofte å slutte å prøve å sove, lage en sterk kopp kaffe og tilbringe resten av natten foran fjernsynet.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.