Du er ikke normal hvis du kan svare ja på disse 6 tingene

20/06/2023 19:02

redaktion

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Test deg selv: Er du egentlig helt normal?

Å være normal eller unormal er vel en defisjonssak, så for å bli klokere på om man er like ’normal’ som alle andre, må man derfor ofte ty til statistikker og fakta.

For ved å finne ut av hvordan de fleste mennesker rent statistisk begir seg ut i livet, kan man også fastslå om man skiller seg ut fr normaliteten. 

Av samme grunn har Indy100.com listet opp seks punkter, som (kanskje) kan bidra til å avgjøre om du er normal eller ikke.

1. Du kan ikke rulle tunga: Opp mot 85 prosent av verdens befolkning er i stand til å rulle tunga sammen til et ’rør’ i munnen, så hvis du har problemer med å utføre dette simple party-trikset, kan du fint skryte av at du ikke er helt normal. 

2. Du er rødhåret: Ja unnskyld til alle med rødt hår, men dere er altså ikke helt normale. Det er nemlig bare 0,5 prosent av verdens befolkning som kan skryte av å ha fine røde lokker, hvilket gjør dere ganske sjeldne – og unormale.

3. Du har fortsatt visdomstennene dine: Kjenn etter med tunga. Har du fortsatt visdomstenner? Da er du ikke helt normal. 65 prosent av verdens befolkning har nemlig fjernet visdomstennene sine. Til gjengjeld kan de resterende 35 prosent skryte av å være vise. 

4. Du er venstrehendt: Selv om vi alle kjenner en kjeivhendt, så er det allikevel bare 15 prosent av verdens befolkning som ikke foretrekker å bruke høyre hånd. De venstrehendte er derfor ikke de mest normale. 

5. Du er ugift: I Norge synes vi neppe det er rart at folk ikke er gift, men tar vi en tur rundt kloden, så er hele fire av fem voksne mennesker på verdensplan faktisk gift. Du er altså ikke helt normal før du får en ring på fingeren. 

6. Du er født i februar: Det er åpnebart ikke særlig populært å lage barn rundt mai, for februar er nemlig den måneden i året hvor færrest barn kommer til verden. De fleste er til gjengjeld enten født i august eller september.