En kule av aluminiumsfolie gjør underverker på badet: Gjør dette

18/06/2024 10:20

redaktion

Livsstil
Foto: Dagens.no
Aluminiumsfolie er ikke bare for å pakke inn matvarer. Det kan faktisk være genialt til å rengjøre badet.

Aluminiumsfolie, ofte kalt sølvpapir, er et lett tilgjengelig, billig og allsidig produkt som alltid er nyttig å ha hjemme.

De fleste bruker det til å pakke inn matvarer for å holde dem ferske i kjøleskapet, men det har mange andre bruksområder, spesielt en som fungerer overraskende bra på badet.

Alt du trenger å gjøre er å rive av et stykke, rulle det sammen til en kule og ta det med ut på badet.

Det krever bare et øyeblikk, og så vil 'magien' skje. Effekten er svært tilfredsstillende.

Enkelt og effektivt rengjøringstriks

Når du har rullet sammen aluminiumsfoliekulen, skal du bare begynne å gni den over kranen, dusjen eller andre ting på badet som er rammet av kalk.

Etter bare noen få bevegelser vil kranen skinne som ny. Kalkavleiringer og kosmetikkrester forsvinner raskt, og kranen får tilbake sin glans.

Du trenger ikke bekymre deg for at folien skal ripe de sarte overflatene. Tvert imot blir kranen enda glattere og blankere. Og det beste av alt er at du ikke trenger spesielle produkter eller rengjøringsmidler.

Alt du trenger er en kule av aluminiumsfolie, litt vann og et øyeblikk. Effekten er virkelig imponerende, som etter en profesjonell rengjøring.

Hvis du ikke tror på det, så gi det en sjanse og prøv å gi badet ditt en omgang.

Hvis du ikke har aluminiumsfolie, kan du prøve med bakepapir. Det skal ha en lignende effekt for å fjerne kalk fra for eksempel armaturet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.