Han avviser henne fordi hun veier for mye: Svaret hennes er strålende

13/01/2023

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Hennes fantastiske svar har fått mange til å hylle henne.

En engelsk forfatter ved navn Michelle Thomas kan ha hatt den verste daten - noensinne. Eller det betyr at selve daten gikk veldig bra, sier hun.

Men da daten hennes Simon, som hun hadde møtt på datingappen Tinder, skrev en e-post, satte det alt møtet deres i et annet lys.

For selv om Thomas sier det var en hyggelig date, endret følgende brev hennes mening om fyren.

Og svaret hennes er intet mindre enn strålende og har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier. Daten Simon skriver:

Takk for en flott kveld. Jeg likte selskapet ditt, og jeg synes du er fantastisk. Du er morsom og akkurat den typen jente jeg ville elsket å date hvis bare kroppen og sinnet mitt ville la meg. Men jeg er redd de ikke gjør det. Jeg skal være ærlig med deg. Jeg er overveldet av deg, Michelle, og jeg tror du er den vakreste jenta jeg noen gang har møtt. Men tankene mine går til en som er slankere. Grunt? Det er ikke min mening.

Det er den samme reaksjonen du får når du leser noe skrevet av en god forfatter, eller ser et veldig bra bilde, eller hører på et musikkstykke du elsker. Den har den umiddelbare responsen som lar deg tørste etter mer. Så selv om jeg er veldig tiltrukket av sinnet ditt, ansiktet ditt, personligheten din (og det er jeg virkelig), kan jeg ikke si det samme om figuren din. Så jeg kan sitte og flørte og ha den morsomste kvelden, men jeg har en fryktelig følelse av at når vi tar av oss klærne, kommer kroppen til å svikte meg. Jeg vil ikke at det skal skje, kjære. Jeg vil ikke ligge ved siden av deg mens du spør meg hvorfor jeg ikke er slått på.

Han skriver og fortsetter:

Vi kunne være gode venner, spøke og beundre hverandre. Faen, jeg ville giftet deg med deg umiddelbart hvis du var en tynn jente. For det sinnet ditt tilbyr er ekstremt unikt, og jeg elsker det virkelig.

Jeg antar at det jeg prøver å si er at jeg prøver å unngå mer smerte i fremtiden ved å fortelle deg det nå, slik at vi ikke går gjennom en pinlig situasjon. Jeg er en mann, med alle de glødende begjærene en mann har og alle feilene en mann har, og jeg er trygg på min egen kropp og dens behov.

Vær så snill å tilgi meg. Jeg er betatt av deg. Kyss.

Men det brevet utløste noe i Michelle Thomas, og hun har et strålende svar til ham:

Du trenger ikke ha lyst på meg. Vi har alle en god venn vi ser vemodig på og tenker «du er flott, men du er ikke smørklatten til rispuddingen min». Vi skulle ønske vi var tiltrukket av dem, men kroppen og hjernen vår fungerer ikke slik. Og det er helt greit.

Det som derimot ikke er hyggelig er at du etter noen timer i mitt selskap tok deg tid til å skrive denne fullstendig urettede meldingen. Det er intet mindre enn sadistisk. Tonen din er sukkersøt og nedlatende, men den detaljerte måten du beskriver ubehaget ditt med kroppen min er grotesk. Det eneste mulige målet for å skrive slik må være å såre meg.

Og jeg skammer meg over å si at det fungerte et kort øyeblikk. Du utnyttet en iboende frykt som enhver kvinne som har vært tenåring har - at det ikke spiller noen rolle hvor morsom du er, hvor smart, hvor snill, hvor lidenskapelig, hvor lojal, hvor bestemt eller eventyrlysten eller levende du er - hvis du veier 5 kg for mye, vil ingen noen gang finne deg attraktiv.

Jeg liker måten jeg ser ut på. Jeg ser ikke ut som Charlize Theron og det er greit – jeg ser ut som meg og jeg liker meg selv (jeg er sikker på at jeg også ville like Charlize Theron hvis jeg møtte henne. Jeg hører gode ting). Du tror kanskje at alle profilbildene mine er FGAS (Fat Girl Angle Shots, bilder fra vinkler som gjør jenta tynnere.

For menn bruker kun direkte, brutalt opplyste og ufiltrerte bilder). Men jeg synes de er en rettferdig representasjon. Og jeg er veldig ærlig om hvem jeg er: Jeg beskriver meg selv som en kvinne som elsker pizza og lenker til Instagram-profilen min hvor jeg har mine #everybodysready bikinibilder jeg tok til 30-årsdagen min.

Jeg synes jeg virker som en selvsikker og glad kvinne. Kan det være derfor du målrettet meg? Så du meg og tenkte: "Hun tenker for høyt om seg selv, hun trenger et løft i selvtilliten"? Jeg må spørre - vi vet alle at internett er et farlig sted å være en selvstendig kvinne.

Jeg viste meldingen din til vennene mine som var forferdet, flau for deg og ønsket å såre deg. En mannlig venn fortalte meg at jeg hadde "en fin bunn", av en du ikke kan gifte deg med, å være. Jeg lo med vennene mine. Og så gråt jeg i Slimming World-gruppen min. Du leste riktig: "Slimming World." Du skjønner, jeg vet allerede at jeg er overvektig. Jeg kan fortelle deg nøyaktig hvor overvektig jeg er - 10 kg. Jeg har allerede gått ned 7,5 kg. Det er fortsatt en vei å gå, men jeg har det greit med det. Jeg ønsker å miste kiloene trygt og sunt. Betyr det at jeg ikke kan elske og kroppen min nå? F... nei!

Hun blir nå hyllet over hele verden for sitt strålende svar.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.