Elvis' datter er død

13/01/2023 10:11

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Lisa Marie Presley døde fredag kveld.

Den legendariske musikeren Elvis Presleys eneste barn, Lisa Marie Presley, er død. For bare to dager siden var hun på Golden Globe-prisutdelingen sammen med moren.

Lisa, som sin far, var talentfull i musikkens verden, og var dermed en sanger og låtskriver. Lisas mor, Priscilla Presley, fortalte om dødsfallet til People.

– Det er med tungt hjerte jeg må dele den forferdelige nyheten om at min vakre datter, Lisa Marie, har forlatt oss, sa Priscilla Presley i en uttalelse til People fredag kveld.

Lisa Marie Presley ble kjørt med ambulanse fra sitt hjem i Calabasas, California, til et sykehus torsdag på grunn av en mulig hjertestans.

Bare to dager tidligere hadde hun vært på Golden Globes med moren og skuespilleren Austin Butler, som spiller hovedrollen i filmen "Elvis."

Her vant den 31 år gamle Butler beste skuespiller for sin opptreden som Elvis Presley i Baz Luhrmanns biografiske film om Lisas far, som av mange beskrives som kongen av rock n' roll.

Lisa ble født 1. februar 1968 i Memphis, Tennessee, 1. februar 1968. Hun var bare 54 år gammel.

Man kan spekulere i at hun ble født på foreldrenes bryllupsnatt, fordi det var nøyaktig ni måneder etter bryllupet.

I løpet av karrieren ga Lisa Marie Presley ut tre album, men oppnådde ikke suksess i samme liga som far Elvis. Hun hadde fire mislykkede ekteskap bak seg, inkludert to med ganske berømte mennesker.

For eksempel var hun gift i 21 måneder med en annen musikkkonge, Michael Jackson, som sies å være kongen av pop. Han døde i 2009.

Lisa har også vært gift med skuespilleren Nicolas Cage.