Han blander eddik, tannkrem og en uventet ingrediens: Se magien skje

10/01/2024 15:00

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når du ser hva som skjer, vil du gjøre det samme.

Eddik og tannkrem finnes i de fleste norske hjem.

Imidlertid har få mennesker forsøkt å eksperimentere med å blande de to - men det ser ut til å være en feil. Det har sett dagens lys at kombinasjonen av de to tingene og en annen - og ganske uventet - ingrediens kan være gull verdt for deg.

Selv om blandingen høres merkelig ut, er det fornuftig når du bruker den til å rengjøre overflater i hele hjemmet ditt.

Slik gjør du det

Ved å blande 150 ml eddik med en tannkremklatt på ca 5-10 cm og legge til en teskje av den uventede ingrediensen, som er salt, opprettes en rengjøringsblanding som kan være svært nyttig for deg.

Det er viktig at du rører blandingen grundig til tannkremen er helt oppløst slik at hele massen er jevn.

For å gjøre det enkelt å bruke blandingen, kan du lage en god beholder ut av en tom plastflaske. Du kan gjøre dette ved å varme opp en skarp gjenstand og lage et hull i lokket på flasken, slik at du kan få blandingen ut uten å skru av lokket.

Dette gjør det enkelt å påføre blandingen i hele hjemmet, da blandingen kan sprayes veldig nøyaktig på de ønskede stedene der du vil ha en blank overflate gjennom det lille hullet i toppen av flasken.

Denne metoden er et eksempel på hvordan vi kan gjøre hverdagsrutinene mer bærekraftige. Ved å eksperimentere med enkle husholdningsprodukter kan vi ikke bare spare penger, men også bidra positivt til miljøet.

I videoen nedenfor kan du se hvor godt den magiske blandingen fungerer:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.