Han lager sugerør-trikset enhver mobileier burde vite: Bare vent til du ser magien skje

09/04/2024 21:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Trikset er intet mindre enn genialt.

Mobiltelefoner er uunnværlige i livene våre, men en konstant utfordring er at de raskt samler opp støv og skitt – spesielt i de små hjørnene og ladekontaktene.

Heldigvis finnes det en overraskende enkel og rimelig løsning på denne utfordringen – og den løsningen inkluderer et sugerør.

Start med å skjære av den øverste delen av en plastflaske og lag så et lite hull i toppen. Dette hullet vil være inngangen til sugerøret ditt.

Nå er det på tide å fikse sugerøret med varmt lim for å sikre at det holder seg sikkert på plass.

Med ditt tilberedte sugerør klart, er du klar til å rengjøre mobiltelefonen. Slå på støvsugeren og før sugerøret nær ladekontakten og høyttalerne.

Synergien mellom støvsugeren og sugerøret vil gjøre det enkelt å fjerne støv og smuss på selv de mest utilgjengelige områdene.

Dette trikset er ikke bare effektivt, men også økonomisk, da du kan lagre rensehalmen for fremtidig bruk.

Så neste gang telefonen trenger en rengjøring, trenger du ikke investere i dyre rengjøringsprodukter.

Nedenfor kan du se hvordan det bør gjøres.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.