Han legger en plastpose på dusjhodet: Se magien skje

24/04/2024 22:45

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du ser hva som skjer, vil du gjøre det samme.

Å rengjøre dusjhodet trenger ikke å være en vanskelig oppgave.

Med et smart triks som involverer en plastpose og eddik, kan du enkelt gi dusjen nytt liv.

Trinn 1: Demonter dusjhodet

Start med å skru av dusjhodet fra slangen. Ved å gjøre dette vil du få tilgang til de interne dysene, som ofte er blokkert av kalkavleiringer.

Trinn 2: Forbered rengjøringsløsningen

Bland 200 ml i en plastpose eller beholder. vann og 200 ml. eddik. Eddiken er en naturlig kalkfjerner som effektivt bryter ned de harde avleiringene i dysene dine.

Trinn 3: Senk dusjhodet ned

Legg nå dusjhodet i posen eller beholderen med den eddikbaserte blandingen. Forsegl den deretter tett med et gummistrikk for å forhindre lekkasje. La dusjhodet ligge i blandingen i flere timer eller over natten for best resultat.

Trinn 4: Skyll og nyt

Når tiden er ute, er neste trinn å skru dusjhodet på slangen igjen. Slå på vannet kort for å skylle ut eventuell gjenværende eddik. Nå skal alle dysene være klare og fri for kalkavleiringer.

Prøv selv og opplev forskjellen.

I videoen under kan du se hvordan det bør gjøres.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.